reklama

prosím pomozte.. začínám se stránkami a nevím jak vložit na 1. stránku (index.html) reklamu
Ak chceš mať reklamu iba na úvodnej stranke tak v nastaveniach, možnost vkládaní reklamy si zvol tuto moznosť. Ta reklama sa ti tam prida sama.
Také volám o pomoc, zkoušela jsem vložit reklamu do rámce - nahoru, dolů, znovu jsem nahrávala stránky a pořád nic. Ach jo. Nechtěla bych aby mě vymazali! Díky!
Doporučujem prečítať... http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html ako aj... http://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=reklama
je mi jasné, že takovýhle dotazů a žádostí je spousta, ale pokud by se admini chtěli a měli čas zaobírat se mojí žádostí, byl bych nesmírně vděčný... Na www.mystangove.mysteria.cz bych chtě umístit reklamu dole na hlavní stránce, kterou návštěvník projede očima až dolů, a aby toho nabylo málo, nabízím ještě za tento ústupek umístění přímo v odkazech na stránky... Moc děkuju za odpovědi, a doufám že kladné...
HELP ME dal sem si nastavení reklamy ale žádná se mi tam neobjevila.Nechci aby mi ti stránky zrušily.
>majkl
mas tady malo odpovedi? ono staci si je precist a ne cekat az ti napise nekdo stejnou pro tebe!
Já s tím taky válčím, zadala jsem, aby byla reklama dole (může být na všch stránkách, to mi neva, ale pořád je nahoře, už z toho šílím :-((( pojedenácté smazáno znovu vyexportováno ... nápovědu jsem četla několikrát, a stejně vím prd. Mám na úvodní html jen jeden rámec, na ostatních několik. Na úvodní je reklama nahoře, na ostatních jak se jí zrovna chce...pomoc, prosím.
Děkuju Viki
Vikinga: to mas z toho, ze delas stranky v powerpointu
To Tonik :
To je hezké :-))) le nijak mi to nevyjasnilo, proč si to dělá, co chce..kdyby se to aspon chovalo pořád stejně....
zkus si udělat na stránce tabulky,reklama se zobrazí až pod nimi, mně to pomohlo