<b>výpadek serveru loki</b>

<HTML>Omlouváme se za problémy - po plánovaných nočních opravách na elektroinstalaci v serverovně odešel zdroj v serveru loki. Kolegové v Praze to řeší a snad by to už mělo být v pořádku během cca půl hodiny.</HTML>
to je dobře :-) přeju brzké opravení :-)
je dobre, ze ses o tom zminil. nesnasim kdyz nevim co se deje
ten vypadek se tyka domeny .mysteria.cz?;-) web mi jaksi taksi nejde:) jinak wz.cz je dobry server, spokojenost
Mně taky nefunguje můj web v doméně mysteria.cz... Neví někdo, kdy to půjde?
sem teda zvědav kdy to spustěj
Vzdyt to psali, ze by to melo byt v poradku do 12:41, tak se to asi protahlo no...
cca ;-)
* cca :o)
zdravim, mě stránky taky nefungujou píše mi to tam chybu. Nevim, jestli to je u mě nebo ne. a nemůžu se ani dostat na správce souborů. To mě zase tak neva, nahravám to přes total comander
Tondys:
Asi nerozumíš odborné mluvě. Do té půl hodiny musíš započítat případné technické problémy, přestávku na oběd a tři hodiny rezervu. Takže z té půlhodiny jednoduchým výpočtem zjistíš, že to může potrvat tři hodiny a čtvrt.
nejde to připojit ani přs total
zajímalo by mě, zda to vyřeší i ty maily ;-)
Nípal: pokud nekdo pise ze to bude v poradku cca do pul hodiny, tak to proste znamena, ze si ten dotycny mysli, ze to bude za pul hodiny fungovat. Asi nechapes vyznam slova s predlozkou "v poradku" ale muzes spatne chapat vyznam jinych slov, pripadne cisel. Zkus se zeptat jeste nekoho jineho, co pod obsahem teto vety chape, urcite te to prekvapi, ale budes asi jedinym, kdo si mysli ze jsem to pochopil neodborne. Ale jak chces, jsi vetsi odbornik, me to je jedno.. Pokud chces jen mystifikovat nektere lamy tim ze ja jsem ten proti wz, tak se ti to takovymhle zpusobem asi moc nepodari.

ps: jinou veci samozrejme je, pokud si vytycim cil ze chci mit to a to za urcitou dobu a nebudu to stihat, to je samozrejme u webmasteru, ap. normalni, jenze o tom se tady nikdo preci nemluvil a je to dle meho OT.
*nebavil
12.11 do půl hodiny, tka buď neumím počítat, nebo by to chtělo napsat do půl dne, půl roku....
už aby to bylo :-)) potřebuju všem ukázat půl metru sněhu v Praze a jako na potvoru to nejede :-D
Tondys:
O to samozřejmě nejde. Je jasné, že když člověk řekne, že to bude v pořádku do půl hodiny, že by to tak mělo být. Ale shodnem se na tom, že zde na WZ je zvláštní prostředí plné časoprostorových anomálií, tak jsem jen nabídl svůj výpočet, nic víc. Rozhodně nejde o mystifikaci ani o plynofikaci.
<HTML>pocitat ano, cist ne, psal jsem snad
konkretne tenhle server minimalne 2 roky zadny hw problem nemel, ale kdyz se to zacne s*at, pose se pro jistotu vic veci
casove prognozy uz radsi nedavam</HTML>
mira:
Lidé, kteří nečtou, nepochopí. Já to chápu. Taky mi nikdy časové prognózy nešly.
No hlavněže se sem napsalo, proč to nejede... ale už aby to bylo;-)
Ja si říkal co se děje. jsem rád že se mi to vysvětlilo. Mej jsem ztrach o obsach stránek. Mam na nich darabázi a to by mě dost naštvalo. Ale veším že so chlapci opraví. Zdar a díky za informace:-)
juj stale vam to nejde, a potrebujem nahrat novy web:/ tak snad coskoro...
mira: jn, to tak byva temer se vsim. Je mi jasne, ze to stve i tebe
Nípal: take nemam rad "plynofikaci"
juj stale vam to nejde, a ja potrebujem nahrat novy web:/tak sand coskoro no...