Nezobrazuje se graficke pozadi na uvodni strance index.html

Ahoj,

v programu openoffice html editor si pripravim stranku s grafickym pozadim a nahledem na obrazek. Kdyz to prekopiruju do hlavniho adresare, stranka se sice zobrazi na moji domovske www adrese , ale vsechna grafika zmizi, zustanou jenom texty. Kde je chyba ? Poradi nekdo ?

Cau Vojta
Už to tu v poslední době bylo několikrát:

- máš vůbec obrázky překopírovány na serveru? a to na správném umístění?

- n e p o u ž í v e j diakritiku (háčky a čárky) a mezery v názvech souborů

- používej v názvech souborů (to se týká i odkazů a cest v kódu stránky!) pouze m a l á písmena
Nejde ti to proto,jak tu napsal ladik.
Cestu k pozadí máš úplně zbytečně dlouhou a pochybuju,že jsi si vytvořil složku se jménem "Program Files".Cesty k ostatním obrázkům máš taky špatně,nemůžeš mít obrázky ve složce "OBRÁZKY".Změň si to na "obrazky".
Zřejmě si budeš muset předělat celý web,aby ti to vůbec fungovalo.
dobrý den...mám taky určitý problém...obrázky i stránku mám, ve stejné složce, čímž mi odpadá zdlouhavé zadání adresy...nemám v názvu ani velká písmena, ani háčky čárky...přesto, i když se mi to před uploadem na wz.cz ve windowsech při tvorbě zobrazovalo v pohodě, se my teď obrázky (spojené s odkazy ve formátu jpg) NEZOBRAZUJÍ....je možné, že jsem někde udělal chybu a nebo že se obrázky začnou zobrazovat až delší chvíli po uploadu-koukal jsem se na stránku hned po uploadu...děkuji za rychlou odpověď....spěchá...děkuji mnohokrát...
Já vidím jak obrázek na vstupní stránce (i když teda je imho moc velký, být tebou tak ho zmenším, kdo ví, jestli ho nevidíš proto, že se ti jen dlouho načítá), tak logo na index2.