Problém s vkládáním reklamy

Dobrý den,
Mám problém s vkládáním reklamy.
Reklama se mi standartně vkládala do index.php, ale ten sem trochu předělával a několikrát uploadoval na ftpko, abych to testnul a doladil, nejdřív se mi reklama vkládala normálně, ale pak se přestala vkládat a i přes to že html kod vypadá ok... nevim si s tim rady... ve faq psali ze mam zkusit to tam znovu nahrat ale ani to nezabralo a i prez to ze to delam presne podle navodu od wz.....

http://ragnar.mysteria.cz
s klidem vyměň tu verzi STRICT za
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
protože ty stránky podle XHTML STRICT stejně nemáš....

ale tohle je něco pro adminy...

má tam <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->, ale ono nic :-)
mno to uz sem zkousel ale muzu zkusit znovu ... za to nic nedam....
dekuji za pomoc kouzelnikum :) nic sem s tim nedelal a najednou tam reklama uz je :)
Prosím Tě, nezobrazuje se mi reklama a nechci, abyste mi kvůli tomu smazali stránky. Jestli by to bylo možné, líbilo by se mi, aby se zobrazovala v základním indexu dole - uprostřed pod copyright 2005 atd....
je to základ a všechny ostatní stránky se objevují v rámci....

dík
Lada
2Lada: zkus tam normálně vložit <!--WZ-REKLAMA-1.0--> za ten text dole a nezapomeň soubor nahrát znova na web, jinak se reklama nevloží.
chjo... clovek udela nejakou aktualizaci na indexu a uz mu tam zas robot nevklada veklamu :-/
2RAgnar: tak až ti ji robot zase vloží, tak si ten kód někam zkopíruj a ulož. Pak ho můžeš - když ho robot nevloží sám - vložit ty ručně.
vcera sem tam mel taky problem s reklamou, ale zahadne mi to vlozil az 10 minut po nahrati.
řekl bych, že na svých stránkách mám taky problém s vkládáním reklamy. nastavil jsem vkládání na každou stránku dolů a - NIC. několikrát jsem soubor znovu nahrála, ale bezvýsledně. prosím o radu, děkuji.
2samuel: zkus ještě všude před tag &lt/body> vložit <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a pak soubory znovu nahraj. Pokud se nevloží nikam, zkoušej to znovu. Až se ti nahraje alespoň do jednoho souboru, tak do těch ostatních pak už můžeš ten kód jen okopírovat. A trochu mimo téma - mám FF a datum se mi zobrazuje ve formátu 28.3.106. Dá se to jednoduše spravit. V kódu skriptu pro zobrazení data je momentálně date.getYear(), tak to uprav na date.getFullYear() a mělo by to už být ve všech prohlížečích stejně.
jo pro příště si ho uložim... ale nejdřív si ho musim jěště od někud okopírovat :-/ a dokud se mi na stránky nevloží tak neni odkud..... milion pokusů už mam za sebou a furt nic....
jak se zjistíten kod na okopírování?Sem teď trošku mimo
2dave: kód na okopírování zjistíš, až se ti reklama vloží. Do té doby ne.
Thalia díky.Ještě se jen zeptám a nejde to vzít z jiné stránky?Na jedné mě reklama naskočila.A že bych to pak vložil na tu indexovou.Diky
nejsem Thalia, ale klidně to tam vlož, třeba z http://ctyrkolky.xf.cz/150/atv_150.htm
Jak říká ds. Z jiné vlastní stránky kód klidně zkopíruj. Jen se nemají kopírovat kódy vyloženě z jiných stránek na wz. A taky si ten svůj kód někam zazálohuj, nikdy nevíš ;-)
Já bych potřeboval vědět jak tu reklamu vložit nahoru (klidně do všech stránek) ale do přesně specifikovaného místa - mám tam místo pro baner. Náhled pokusné a zatím bezobsažné stránky je zde:
http://jardovy-cestiny.kvalitne.cz/html/
Za pomoc předem děkuji. Jarda
Jsem tak trochu N00b.
Ale zeptám se
<!--WZ-REKLAMA-1.0--> mám vložit před </BODY> ?
jestli tak tak jsem to udelal ale zadna reklama se mi tam pak neobjevuje...
proc?