reklama

pls za jak dlouho priblizne hodi wz robot na moje stranky reklamu, v administarci, uz to mam nastavene na spravny soubor, tam mam <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
includuju ho, ale reklamu porad nikde a uz to tak jede dny, byl bych velmi nerad kdyby mi smazali ucet...
btw. mluvim o jinem webu nez pres ktery jsem prihlaseny
dej tomu 15 - 30 minut
Mám ten samý problém. Ráno jsem dělal nějaké úpravy na webu a nahrával znova základní stránku index.htm a reklama se neobjevila ani za několik hodin. Taky bych nerad měl smazané stránky za neaktivitu banneru.
Chyba totiž není u mě, že...
Opět opakuju, že stránky se blokují až po několikatýdenní neaktivitě, tudíž den či dva nejsou žádnej problém. Takže čekat a zkoušet je bohužel jediná rada. A samozřejmě - až se vloží, tak si kód reklamy zazálohovat pro další případné problémy.
Ja mivam stejne problemy - pri nahravani pres ftp.
Zkuste to pres spravce souboru a nejspis vam to pude.
ale mi to uz dela pres 3 dny a nic... Tak jsem si sehnal kod reklamy z jine stranky, ale nevim jestli se to zobrazovani pocita mi (asi ne) nebo tomu od koho to mam
J, taky nefunguje, dříve jsem to nahrál a hned to jelo, ale teď to docela dlouho stagnuje, cca 7 den.
Teoreticky by stačilo znát svoje ID a doplnit ho do kódu reklamy z jiné stránky.
Dělám web (nestandartní postup - redakční systém), takže potřebuju vložit reklamu do úplně jiného souboru, než to WZ dokáže automaticky a k tomu potřebuju ten kód :)
2Thelvyn: není možné použít kód z cizí stránky. Viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=29690&t=29328.

2Wolf: a kam ho potřebuješ vložit? V administraci, když zvolíš Nahoře, si můžeš pak vepsat soubor, do kterého se má reklama vložit. Ten si pak includuješ buď nahoru na index, nebo dolů na všechny stránky. Na nastavení nezáleží, záleží až na výsledku.
Dobrý den chtěl bych se zeptet na mých stránkách nejde dát reklama dolů zadal jsem to v nastavení ale nic?
soubory znovu nahrány?
Zdravim, pridavam se se stejnym problemem na www.maluji.kvalitne.cz, stranky jsou asi 3 dny bez reklamy, drive se reklama vlozila hned po aktualizaci jejiho nastaveni.
Zkuste to nahrat pres spravce souboru.
Mne to taky pres ftp reklamu nevklada, ale pres spravce souboru docela v poho.