potíže s banerem

Zdravím, vytvořil jsem si stránky a odeslal přes ftp. Bohužel nebyla přidána reklama. Proto jsem to zkusil, tak jak psal někdo níže ve fóru, odeslat index přes správce souborů. Zase nic. Pak jsem se podíval do zdrojového kódu indexu a příkaz pro vložení baneru sem v něm našel. Nevíte někdo jak je možné, že ve zdrojovém kódu stránka reklamní baner obsahuje ale při prohlížení v prohlížeči tam reklamní baner prostě není? Byl bych vděčný za jakoukoli odpověď k věci popřípadě návrh na řešení. Velmi děkuji.
to mas z toho, ze delas web v powerpointu. s vkladanim reklamy do takovyho webu je problem, pochybuju, ze nekdo vi, jak to udelat. kdybys delal web v nastroji k tomu urcenem (ne, word to neni), tak se ti to nestane.
Když už WYSIWYG, tak NVU...
Někdo by měl M$ zakázat formát HTML
No tak všem děkuju za pomoc ale nakonec jsem si to vyřešil sám. Jo a Toniku, jestli budeš mit někdy chuť udělat si web v PowerPointu a nepude ti vložit reklama, tak se klidně ozvi. "Nekdo kdo vi jak to udelat" ted uz prece jen je. Sice sem nad tim hodnou chvili uvažoval ale nakonec se to prece jen povedlo. Web v PowerPointu sem dělal proto, jelikož to byl můj první web vůbec a pochybuju že bych něco stvořil v "nastroji k tomu urcenem". Zkušenosti totiž přibývají časem.
LOL

"Jo a jestli budeš mit někdy chuť udělat si web v PowerPointu" - tak ses asi dočista pominul ;-)))
"Jo a jestli budeš mit někdy chuť udělat si web v PowerPointu" - tak ses asi dočista pominul ;-))) - jo to si myslim taky:-), tez nevidim duvod delat web v PowerPointu kdyz ho nekdo umi v "nastroji k tomu urcenem"(sry Toniku ze porad pouzivam tvuj citat ale nemuzu odolat:-)), ja jsem ten web zatim v nicem jinem neumel tak sem si udelal zakladni verzi v PP.
deRewn: jenže pochop, PP má pouze bohužel jednu nešťastnou vlastnost, export do HTML - jinak s tím nemá nic společného. To co plodí PP, Word, Publisher atd. je tak vzdálené HTML, že se z toho nic nenaučíš, žádné zkušenosti nezískáš a navíc vytvoříš paskvil. Jsou v zásadě dva způsoby - wysiwig editory pro začátečníka / nebo pro natolik zkušeného, který výsledný kód "udrží na uzdě"; nebo přímé psaní HTML, které bych taky začátečníkovi neodpírala, akorát že ty stránky prostě nebude mít hotové za pár hodin, ale za pár dnů, neřkuli týdnů.
Ovšem pro mě za mě vedle mě, dělej si stránky v čem chceš... s blbým nástrojem riskuješ špatný výsledek, tj. že stránky nebudou správně zobrazeny, nebudou vidět na všech zobrazovacích zařízeních stejně nebo vůbec, nebudou fungovat tak jak mají, budou zbytečně datově objemné atd atd
Ovšem mezi námi, i v pspadu lze vytvořit "prasácké" stránky.
* wysiwig = wysiwyg ;-) pochopitelně
jj, vím že v programech které nejsou tvořeny pro tvorbu stránek prostě dobré stránky udělat nelze. Vím že stránky v PowerPointu nebo v jiných programech které se pyšní možností převodem do htm(l) budou vždycky stránky vypadat možná pěkně na pohled, ale budou mít tak prasácký kód, že budu rád, pokud se za 5 minut vůbec načtou správně. Já si jen registroval adresu a nepodařilo se mi zprovoznit Front Page. Proto jsem na stránky potřeboval umístit alespoň nějaký paskvil (vím že to co tam mám teď je paskvil) abych o stránky v krátké době nepřišel. Už teď, kdy jsem FrontPage reinstaloval a zprovoznil tvořím novou verzi. Sice to bude pravděpodobně taky humáč, taky první práce ve Front Pagi:-), ale pořád očekávám lepší výsledek než v PP. Měl jsem radost že se mi podařilo přijít na to jak do toho paskvilu hodit tu reklamu a proto jsem si neodpustil komentář viz my 2. příspěvek v tomto tématu, jinak mi bylo jasné že nikdo nemá důvod tvořit web v podobných "všeumělcích" jako je PP. To co mám na stránkách teď je jen nouzová verze.
stáhni si na slunečnici to NVU, vypadá to jako frontpage, ale je to zdarma a produkuje to o mnoho čistší kód...
jak jste to pls vyřešili s tou reklamou? taky to dělám v PP-nic jinýho zatím neumím, je to má první stránka... pls help
tak ji začni dělat v něčem jiném.

Word, Excel, PowerPoint, Publisher ani nic jiného ze sady MS Office 2003 není určené pro tvorbu webu, tudíž to nepoužívejte.

FrontPage je napůl cesty k úspěchu (jj, není v MS Office 2003, ale jen zvlášť).

Nejlepší WYSIWYG editor co znám je NVU, ale to už se opakuji, což dělám nerad
Verča: reklama je vložena v souboru index.htm, protože používáš rámy, je potřeba aby byla vložena do nějakého souboru, který se v rámech zobrazuje.Vzhledem k tomu, že značka <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> je umístěna v souboru new_page_4.htm tak by měl být jako soubor, do kterého má být vkládaná reklama, označen ten new_page_4.htm a ne index.htm jak předpokládám, že je to teď.Značka <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> by měla být zapsaná za <body>, v souboru je před ním.Situace s vkládáním rámů je popsána v http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.

PS:
to,co používáš asi není PP ale FP