Problém s dáváním stránek na net

Mám menší problém. Jsem amatér a udělal jsem si stránky v Microsoft Publisher, mám tam asi 5 stran a když to dám na WZ pomocí ftp, zatím jde vše normálně. Otevřu si moji stránku v prohlížeči a vidím jenom reklamu, orámování obrázku (obrázek jako kdyby nebyl nalezen) a nic víc. Sami se můžete podívat - www.jamal-cs.wz.cz
Díky za každou radu, můžete taky psát na muj mail (tomkan@atlas.cz)
Pokud jde o tlačítka menu, ty tam opravdu nejsou, nebo jsou jinak pojmenované.
Jestli tam mělo být něco jiného nastavené styly či jinak tak v těch tvých se vyznat nechci. Opravdu potřebuješ vše co máš ve zdrojáku?
MS Publisher řekl bych nebude tím pravým nástrojem pro tvorbu webových stránek amatéra. Nějak nechápu proč by měl amatér začínající s tvorbou webu používat program za 4 824 Kč.

http://polopate.jakpsatweb.cz/



"Aplikace Publisher 2003 je úplným řešení pro vytváření obchodních prezentací a marketingových materiálů. Udržování kontaktů a kvalitní komunikace se zákazníky je základem každého podnikání a aplikace Publisher 2003 je pravým nástrojem pro rychlé a účinné vytváření profesionálních marketingových materiálů. Umožňuje snadněji než kdykoli dříve navrhovat, vytvářet a publikovat profesionální marketingové a komunikační materiály v rámci organizace." (www.microsoft.cz)