Administrátoři - REAGUJTE!

Už nějakou dobu používám webové prostory s možností používání PHP skriptů na WEBZDARMA.CZ a jsem spokojený.
Ani mi až zas tak nevadí, že se poslední 2 měsíce stále dějí nepříjemnosti - například s VKLÁDÁNÍM REKLAM a s VÝPADKY SERVERŮ nebo s POMALÝM NAČÍTÁNÍM STRÁNEK!
Co mi vadí je, že se ADMINISTRÁTOŘI K TĚMTO VĚCEM NEVYJADŘUJÍ! Nelíbí se mi, že nepřiznají a nevysvětlí veřejně pozadí všech problémů a sami nevysvětlí např. to záhadné chování ROBOTA, CO VKLÁDÁ REKLAMY!?
Na úvodní stránce ADMINové naposledy píší něco k 15.březnu. Měli by tam psát o současné problémové situaci a vysvětlovat, co se děje! ? TO BYCH POVAŽOVAL ZA SERIÓZNÍ! Ani nevím, kolik jich je, jak moc práce se vším mají. Tak jako tak jsem za webzdarma.cz vděčný... Štěpán
to je pravda nikdo nikdy neví co se děja a kde je chyba a kdy bude vyřešena
A co byste chtěl zadarmo ? ;-))
Alespoň jednání na úrovni ! Rozhodně ne tohle !
Jo jo, taky mi to nejde a taky by me zajimalo, co se deje, nebo aspon jak dlouho to bude trvat. Jinak obcas nejaky ten vypadek nebo pomalost preziju, je to zadarmo, tak co bych nechtel... ale info bych ocenil
nejprve by jsme si meli uvedomit, ze to neni zadarmo, je to za reklamu. Stale nechapu ty, kteri si toto neuvedomuji. Je to jak kdyz si vezmete tv denik a nechcete za nej utracet penize, tak si program zjistite, ovsem za tu cenu, ze se budete muset divat na reklamu a je take nutno podotknout, ze reklamou je ceska spolecnost presycena, takze se da jen debatovat o tom, jak vysoka cena to je, ale to by bylo off-topic. Nicmene pokud provozuji sluzby a byli by i skutecne zdarma (bez reklamy) tak je slusnosti upozornit verejnost proc sluzby nefunguji, kdyz uz je poskytuji, nebot tak je to spravne, tak to ma byt a tak je to i bezne ;-)
Admin je taky clovek a tusim, ze to taky neni jeho primarni prace, pac vim, ze ma jeste nejakou jinou praci. Proste asi ted nema cas.

A jen tak mimochodem. Ono je nekdy lepsi radeji hned opravovat, nez si precist vsechny namluvy a rozhodovat do kteryho threadu to napsat.
No nejlepsi by asi bylo, pokud by udelili nekomu dalsimu adminska prava, pokud to nezvladaji. Myslim ze slusnych lidi, kteri by o to meli zajem a delali by to zadarmo je tady dost. Nebyl bych najivni a nemyslel si tudiz, ze tento projekt nevynasi slusny zisk. A jen se v nem zapojit (i zadarmo) je urcita prestiz..
Je pravda, že to není uplně zadarmo, ale způsobuje to nepříjemnosti a docela velké, bylo by dobré aspon informovat co se děje a jak dlouho to bude trvat!
Ono se to jako "zdarma" jevi, lec neni!
Provozovatel musi! mit nejake prijmy - viz vkladana reklama. Pravdepodobne to neni na zbohatnuti, ale i tak jim "platime"!
Takze udrzba je i v jejich zajmu -> jinak pujdou zadavatele reklamy jinam.
.-)
Pojede to ještě dneska?
je to k zlosti, smazala jsem a chtela vlozit novou stránku a už to nejde vejít do spravce souborů
takže nejsem sám? chtěl jsem si dneska totálně nahradit stránky novou verzí ale i když mám vložen index.htm, při pokusu o načtení server píše, ze soubor nebyl nalezen, pravděpodobně smazán nebo přejmenován. Myslíte si že je to výpadkem?
<HTML>Štěpán: kromě rozumných příspěvků jako je ten tvůj tu je mnohem mnohem víc výkřiků, na které se nedá nijak reagovat i kdybych to snad i stíhal - proto spíš doufám, že si tu lidé budou pomáhat navzájem a já budu muset řešit jen maily

ano, problémy existují, to každý vidí, že to nejede jak by mělo, ale řeší se to,
i s tím informováním bych to rád zlepšil, třeba i tím, že zde bude kompletní monitoring dostupnosti a zátěže, pracuje se na tom ... i když to nejde tak rychle, jak bych chtěl</HTML>
moderátor mira šikovný kluk, už to funguje, díky
mira: to je hezke, rad bych tomu veril, ale kdyz si vzpomenu na sliby ohledne zmoderneni fora, tak jsem k tomuto slibu dost skepticky a nikdo se mi asi ani nemuze divit..
jj, již dlouho by se hodilo fórum, které by umožňovalo větší přehlednost v kódu, přec jen, to se tu řeší asi nejvíc. Co si budeme povídat, nejrozšířenější je v tomto PHPBB a asi by jeho údržba dala nejmíň práce. Programátorů je tu na fóru dost, takže kdybychom místo rad jedno odpoledne udělali mod na zvýrazňování kódu, bylo by hej...

Ačkoliv mi wz v současné době vlastně k ničemu neslouží, rád bych přiložil takovou prkotinou jako je mod fóra ruku k dílu, protože jsem tu začínal a dost jsem se tu toho naučil...

a když už jsme u konstruktivní kritiky:
administraci chybí konverze kódování, přičemž jde o jediný formulář se selectem, který v php skriptu spustí iconv()....

Přece jen je v administraci napsáno "(c) 2002 čekit s.r.o., AYA s.r.o.", což už je pár let :-)