Nefunkční MySQL

Již od začáztku dobna mi nejde na mém webu mysql, není možné se k db přihlásit ( viz hláška Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/wz.cz/a/atlet/kniha/insert.php on line 196 ), v PHPmyAdmin zmizela veškerá data a ani není možné vytvořit nové tabulky! Chtěl bych se zeptat, kde se stala chyba a zda bude odstraněna, případně kdy! Doufám že konečně odpoví někdo kompetemtní ze správců, zetím sem v těhle fórech tady nenašel žádnou rozumnou informaci, co a proč se děje..
Tak si to ujasněme:

"není možné se k db přihlásit ( viz hláška Warning: mysql_fetch_array(): s
upplied argument is not a valid MySQL result resource"
Toto nemá nic společného s přihlášením k db. Máš ve skriptu chybu, pravděpodobně na předchozím mysql_query.

"PHPmyAdmin zmizela veškerá data a ani není možné vytvořit nové tabulky!"
Takže JE možné se přihlásit k db! Žádné nové tabulky nemáš právo vytvářet. Máš jen jednu tabulku. Pokud ti zmizely data, tak si db znovu aktivuj v administraci a nahrej data ze zálohy.
ehm... zbi: opravdu nemůže na wz vytvářet TABULKY? já myslím že může, nemůže vytvářet další databázi, ne? Jedna tabulka by byla asi málo, ne ;-)
dis: tak to byl úlet. Tabulky vytvářet může (tady měl by moci - sám píše, že nemůže). Ostatní o "is not a valid MySQL result resource" a o obnovení dat ze zálohy platí.
Tak si to ujasněme 2:

"is not a valid MySQL result resource" se vypisuje pro to že databáze neobsahuje žádná data ani tabulky...k databázi se lze přihlásit nicméně je úplně prázdná...otázka zní jak je možné že příslušná data včetně tabulek zmizely?
A záhadou je, jak je možné že do této prázdné databáze nelze vytvořit žádnou novou tabulku? tzn. že ani obnovení dat ze zálohy nelze provést...
"is not a valid MySQL result resource" K tomuto přece nemůže dojít! Chybu musíš zachytit už při mysql_query. Dělá se to takto:

$result = mysql_query($query) or die (mysql_error());

Nejsme jasnovidci, abychom věděli, proč ti z tabulky zmizela data ani proč nejdou zakládat tabulky. Jediné, co ti můžu poradit je, abys deaktivoval databázi (tím zničíš všechna data - ale žádné tam nemáš) a následně ji aktivoval. Pak dostaneš novou prázdnou databázi a obnovíš data ze zalohy. Dělá se to tady:

https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql
is not a valid MySQL result resource neznamená, že v db nejsou data. Tohle znamená, že jsi se pokusil data získat, tento pokus sis uložil do nějaké proměnné, ale vzhledem k tomu, že při získávání došlo k chybě, tak do této proměnné bylo vloženo něco, co tě mělo informovat o tom, že něco není v pořádku. No a tys tohle něco ignoroval a snažíš se dostat nějaké výsledky od někud, kde nejsou.
Z toho vyplývá: (už je to tu psané aspoň 50x, sám to píšu aspon po páté)
Jakmile se připojíš k databázi, zkotroluj, jestli jsi fakt připojený. Jakmile provedeš query, zkontroluj, jestli proběhlo správně.
Když jdeš do školky pro mladšího brášku, taky neřekneš "chyť se za ručičku, jdeme domů" a ani se nepodíváš, jestli tak udělal. A když se tě matka doma zeptá, kde máš brášku, taky nemůžeš říct, že školka nefunguje....
Chtěl jsem se zeptat, kde získat zálohu. Já jsem osobně žádnou zálohu neprováděl, takže mi teď asi jenom zbývá počkat, jestli se umoudří u WZ a jestli mi nějakou tu zálohu nepošlou?
Fusík: ty si opravdu myslíš, že ti WZ zálohuje data?