phpRS + vaše reklama

Prosímvas chtěl bych se zeptat mam na sve www.hardwarezone.cz baner web zdarma chtěl jsem baner dostat dolu to se my podařilo zkopírovaním kodu z horního baneru no jo ale ten horni nechce prostě zmizet ani se namění proužky když to nastavim.Zkoušel jsme i <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> a <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ale nic nechce se ani přesunout ani dat prič newim co stím nemohli byste nějak ostranit tu horní reklamu?Překaží my tam chci ji mít dole jak ted je.

děkuji za odpověd
V nastavení si to musíš změnit a až potom ho dát dolu, protože on se do indexu dává automaticky po uložení pouze pokud ho nenajde nad body nebo tak nějak.
David: doporučuju odpovídat jen když si jsi jistý...
Martin: změň nastavení a soubor(y) znovu nahrej na server - bez jakéhokoli kódu reklamy. Robot vkládá reklamu po uložení na server podle nastavení, které v ten okamžik platí; žádnou dříve vloženou reklamu nesmaže.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Zkusil jsem to jak jste poradil nastavil jsem to nejdřive dolu vymazal z FTP stranku a nahral znovu nic to same jsem udělal skusil jsem tu reklamu dat nahoru a zase nic nemužu s tou reklamou nic dělat měnit přesouvat prostě nic jen ji okopirovat a udělat další.
aj ja mam taky problem .... tiez ju mam dole a aj hore ..
Prosím vás mam nahoře reklamu jedine co sní moho dělat je změnit barvu nemužu ji přesmístit jen naklonovat zkoušel jsem vše ale reklama prostě nechce dolu áni do ramu nic orisím poradte už jsem fakt zoufalí. děkuji
Tak už to mam v ramci dole ale reklama z hora nezmizí
dis: A ty si seš jistý, když jim to nepomohlo?