Musíme se bát všichni?

Poslední dobou se často setkávám se lidma, kterým wz.cz zrušil stránku. Jak je to možný? Můžou si za to sami? Je možná se tomu nějak vyvarovat, nebo to můžeme čekat všichni? Já osobně nevim co bych dělala kdyby se mi něco takovýhleho stalo. na čí straně je chyba? vážně se teď docela bojim.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=37384&t=37384
Pokud dodrzujes pravidla WZ (http://www.webzdarma.cz/podminky.html), tak by se nemelo vubec nic stat.

Uzivatelum, kterym byly stranky smazany, zrejme porusovali podminky. Nejcastejsim prohreskem je nezobrazeni (chybejici) reklama, spojovani uctu, skladiste dat, nelegalni sobor (MP3, cracky, apod.). Prohreskem je i schovavani reklamy (ze MyFlower?), mesicni absence pristupu.
aha, tak díky, radši si je pořádně pročtu. :) a nemohl bys mi prosím přiblížit to "skladiště dat"? bere se to jako že to nevyužíváš hosting jako stránku, ale jen na uložení některých souborů?
Ano. Skladiste dat je kdyz mas nekolik souboru, na ktere nejsou vedeny odkazy. Proste jen tak se povaluji na disku.
A zřejmě to funguje i tak, že pokud třeba provedete na webu změnu s tím, že nějaké html soubory či obrázky přestanou být používány ale na kontě je ponecháte, může vám být účet zrušen. Jiný možný důvod pro nedávné zrušení mého konta totiž nevidím.
No nevim. Predtim nez jsem totalne predelaval web, jsem na webu mel bordel a nasli se tam i soubory, ktere se jiz dost dlouhou dobu nepouzivali. A nic. Ucet porad jeste existuje. Ted uz tam mam poradek a zbytecnosti smazany.
Mozna jde o pristup, a jak te admini vidi. Muj ucet existuje jiz 5 let a za tu dobu se mi nic nestalo. Navic jsem vzorny uzivatel WZ, takze me maji asi radi :)
Šlo o ten web neweb co tam mám i teď, na stejné adrese. Je to jenom oznámení o přesunu na jinou adresu. Pokud vím tak to proti žádným podmínkám není, nikde není psáno jaká musí být náplň webu.
Samozřejmě mi k žádné ztrátě dat nedošlo, zaprvé jsem tady už skoro nic neměl a zadruhé mám všechno doma na třech médiích v několika kopiích a pak taky na novém hostingu a na počítači v kanceláři :) Takže o tohle mi absolutně nejde, jen ten přístup WZ mi připadá divný.
Prostě jsem ale jednoho dne zjistil že nemůžu psát na fórum protože nemám platný účet. Bez mailu informujícího proč mi byl zrušen. (Nulová návštěvnost za měsíc to být nemohla, právě protože že lidi pořád chodí na původní adresu ji pořád uržuju v provozu.)