hlavní strana

Ahojky mohl by mi někdo poradit jak dostanu podklad na hlavní stranu stránek?pořád se mi nezobrazuje i když je zadaný.Všem moc díky J.
jestli jde o sramcata.unas.cz , jako ze asi jo, tak se tam pozadi zobrazuje normalne...

vymaz si cache
A co to je?já ty stránky dělám poprvé.Dík
Cache (t.j. disková mezipaměť, kdy je stránka dočasně uložena na disku počítače a z něj se načítá, pokud není nastaveno jinak) se maže současným stisknutím kláves Ctrl+F5 při načtené aktuální stránce, dojde tak k novému načtení stránky z internetu.

Jinak pozadí i obrázky se skutečně zobrazují, problém může být v tom, že jsou velmi velké - pozadí "plocha.jpg" má přes 850KB a při pomalém připojení může trvat velmi dlouho než se načte. Doporučuji v nějakém editoru upravit rozměr (2312×1526 je zbytečně mnoho) na něco rozumnějšího (např. 1600×1056px bohatě stačí) nebo udělat výřez na běžně používaný formát (1024×768, 1280×1024 nebo 1600×1200) a použít větší kompresi jpg. Totéž se týká i obrázků, zobrazuje se rozměr 268×266px, ale načítá se zbytečně velký obrázek o rozměru 699×692. Tudíž totéž doporučení, upravit na zobrazovaný rozměr t.j. 268×266. Samozřejmě to není nutné, ale ušetří to spoustu přenesených dat a času při prohlížení stránek.
dík už jem to udělal snad to bude lepší.Teď mi ještě vadí reklama na "Napište nám". Je nahoře a já ji potřebuju dole.Nastavil jsem to už na začátku, ale ono to nějak nejde
S tou reklamou to bude trochu problém. Její umístění, pokud ji tam vůbec chceš, mám dojem, že podmínkou je zobrazení reklamy pouze na první stránce, je-li umístěna nahoře, je ovlivněno tzv. absolutním pozicováním prvků na této stránce.
Jestli se vyznáš trochu v jazyce html, zkus např. tuto úpravu:

Zobraz si zdrojový kód stránky načtené z internetu a najdi v té změti tento kousek textu:

<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center">

uprav jej např. takto:

<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div style="position: absolute; top: 500px; left: 277px;" align="center">

potom soubor ulož a odešli na příslušné umístění na stránkách.

(číslo za top: určuje v tomto případě vzdálenost od horního okraje stránky, za left: od levého a můžeš je měnit, nebude-li ti vyhovovat zadané umístění.)
mě tam nevadí ale nastavil jsem ji na začátku dole a na tam je že bude na všech stránkách.Ale ona se mi zobrazuje nahoře.Skusím to snad mi to nesmažou.Dík
tak jsem to zkusil a nic ach jo to mi to se...... no nic udělám to jinak