PROBLEM S FTP

Dobry den mam problem s FTP.Funguje mi v klidu cely 2 mesice ale najdenou kdyz se chci prihlasit tak se mi opakuje vybídnutí a uživatelském jmenu a heslem.Ale pritom heslo i už.jmeno mám správně napsané.A limit 50Mb sem nepřekrocil.
Děkuji
Začalo mi to dělat taky, přes webové rozhraní se přihlásim, ale pomocí těch samých přihlašovacích údajů se najednou z ničeho nic nemohu přihlásit přes FTP Total Commander. Hlásí mi to login incorrect. Přihlašovací údaje jsou zapsány správně.
Firewall sem vypnul a dělá to stejně. při zadání ftp://wz.cz a vložení loginu se tam taky nedostanu, pokud vložim login na přihlašovací stránce www.wz.cz, dostanu se tam. A teď babo raď :-/.
Cvičně jsem se přihlásila na několik svých webů (.wz, .webz, .kvalitne, .unas), všude bez problémů, rychlost přenosu dat okolo 30kbytes/s.

Když vidím fo ftp://wz.cz, jakej vlastně máte zadanej server pro připojení? askprague.webz.cz a keramika-online.wz.cz?
Jo tak ted sem důkladně prošel forum, podporu atd a řešení je na světě. ftp.wz.cz je starej formát, ted sem nově použil username jako název serveru a jede to.
Toto je typický scénář, který se tu opakuje denně, přitom se tu stále dávají odkazy na FAQ: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33

1. Uživatel tvrdí: "FTP mi nefunguje. Přihlašovací údaje jsou zapsány správně."

2. Jiný uživatel řekne: "S FTP není problém, na všechny mé weby se bez problémů přihlásím. Zkontroluj si přihlašovací údaje."

3. Uživatel: "Ale mi to stále nejede, ale kdysi mi to bez problémů šlo."

4. Ostatní uživatelé už na to nemají sílu, tak to ignorují.

Oceňuji Toma, že si sám dokázal najít řešení a ještě se přiznal, že dělal chybu.