EU domény a přesměrování (DNS) na Webzdarma.cz

Možná si někteří z vás zřídili nějakou tu eu doménu. A tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti s přesměrováním a nastavováním DNS serverů Vašich eu stránek na stránky, které máte na wz.cz... 1.) Jde to vůbec? 2.) Jak? atd...
No kdyz zkusis hledat ve starsich prispevcich, tak zjistis, ze to nejde.
doména .eu je stejně jako .cz a další domény druhého řádu plně v moci tvé, pokud sis ji registroval, potažmo registrátora a technického správce. Tzn. najdi si pro ni hosting - to teda nevím jestli existuje free hosting pro takové domény, ale možná ano, leč WZ to není ;-)
Nastavování DNS serverů je snadné - registrátor provede na tvou žádost změnu v Eurid; volny.cz coby registrátor sice tvrdil, že to prvních 14 dnů registrátor neumožňule, ovšem minimálně dva další registrátoři mi takovou změnu provedli během několika hodin. Na volném je ovšem možné provést v administraci aspoň změnu DNS záznamu, takže sice zůstal (zatím) jejich DNS server, ale s potřebným záznamem.
S přesměrováním tedy zkušenost nemám, protože všechny domény, které jsem registrovala, mají vlastní hosting a netřeba je přesměrovávat.
* ...volny.cz tvrdil že to Eurid neumožňuje...