Tvorba webu aplik.Virtual War

Zdravim, prosim poradi mi niekto ako rozchodit web, ktory by som chcel ako web herného klanu. Stiahol som si aplikaciu Virtual War, cez ktorý by sa mal dat web upravovat, ale neviem ako. V manuali bol pisane ze subory a adresare z celej aplikacie sa maju uploudnut na server, co som uz spravil, ale pri nacitavani stránky naskočí hláška: "Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /3w/wz.cz/b/bp-s/includes/classes/class_db.php on line 95" a v tom okne o chybe je:
-> Database Error: Link-ID == false, connect failed
-> MySQL Error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
-> MySQL Error Number: 2002
-> Date: 28.04.2006 @ 14:02
-> Script: /war.php
-> Referer:

Vopred dakujem
Systém se nedokázal připojit k databázi. Pokud máš na WZ aktivovanou databázi, s největší pravděpodobností jsi špatně vyplnil přihlašovací údaje.

1. Jaké údaje o databázi máš vyplnit, najdeš v administraci na WZ.
2. Kam máš tyto údaje vyplnit najdeš v manuálu, případně ve fóru toho systému. S tím už nemá WZ nic společného.
Najhorsie je ze ja som absolutna lama a neviem o jaku databazu ide. WZ mi dalo k dispozici misto na webu. Cez TC som tam uploudol vsetky tie subory z toho balika, jak to bolo popsane v tom manualu, to sem udelal a pak tam je ze mam spustit soubor install.php a postupovat podle instrukcii. Jenze se mi nenacte stranka ale "404 nenalezen"
<HTML>http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?22</HTML>