pozadí s obrázkem

Dobrý den,
včera jsem se zde zaregistrovala, protože jsem se pokusila vytvořit webovky a dát je na net, vše je v pořádku jenže po vložení odkazu na net se mi nezobrazuje pozadí ani vložený obrázek, jen text. Můžete mi prosím poradit, čím to je? Používám Frontpage, ale bohužel ho mám v angličtině, což mi činí trochu potíže.
Díky moc Kamča
Bylo by dobré, kdybys ty stránky měla nahrané na webu, takhle nelze poradit konkrétně. Přečti si http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16 a zkontroluj, jestli máš vše správně.
Nahrané na webu myslíš nahrané sem? No to samozřemě mám. Nahrála jsem si sem celou tu vytvořenou stránku včetně pozadí i obrázku. Prostě komplet udělanou stránku jsem si uložila v počítači a pak nahrála sem. Je to špatně?
Díky K.
Kazda internetova stranka ma startovaci stranku a tim je index.html. Ten jak je videt nemas. Najdi si hlavni uvodni stranku a prejmenuj ji na index.html.
Viz: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
jaká je adresa stránky, na které nejdou obrázky a pozadí?
A jak to mám prosím provést, zřejmě pořádně nerozumím. Chápu, že mám nahrát index.htm ale odkud a jak se dostanu na hlavní stránku, myslíš mou úvodní stránku tady? Nevím jak to provést Kamča
Já obrázek vkládala svůj jinak jsem textury vybírala na adrese www.textury.cz
když se na svou stránku, kde se nezorbazuje ... díváš v prohlížeči tak okopíruj to,co je v adresním řádku prohlížeče - začíná to http://lepsizitrky.czweb.org ..., alespoň předpokládám - a vlož to sem