Už mi nekdo pomůže?

Kazdy pise jen to co vim. Ale neporadi normalne nikdo!
Te stranky delam uz hodne dlouho, a ted kdyz je chci dat na web tady, tak mi to nacte jen prvni stranku!
Stranky vytvářím V PUBLISHERI v Office baliku 2003!
To mam kazdou stranku ulozit pod jinym jmenem?
napr. Contact.html
A pak je ulozit tady na server, ale mam tam vytvaret nejake soubory ci adresare, nebo to jen ulozit jako ten index.html hned pod to? ale kdyz to tam ulozim a pak kliknu na prvni strance na Contact tak mi pise ze stranka neexistuje, ackoliv ji tam ulozenou mam!
POMOZTE PROSIM PRESNYMI - krok za krokem radami - od toho jak to mam ulozit /jako webovu stranku, gif.... jelikoz obrazky mi tam taky chybi/. Můzete i na muj email
DIIIIKY
Uz jsem z toho na nervy
Nejdůležitější má rada je NEPOUŽÍVEJ Publisher! Nebo myslíš, že je normální, že tvá stránka, která má při zobrazení několik řádků, ve skutečnosti skrývá 53918 řádků kódu o velikosti 2MB?! Tudíž ti neřeknu, proč tvůj odkaz nefunguje, protože v takovém kódu se nehodlám přehrabovat.

Ano, každou stránku je třeba uložit pod jiným jménem. Ledaže bys je neměla ve stejném adresáři.

Jinak pokud máš soubor Contact.html ve stejném adresáři jako index.html (pozor na velká písmena, spíš bych doporučovala celý název malými písmeny), tak odkaz ze souboru index.html bude vypadat takto:
<a href="Contact.html" title="Kontakt">Kontakt</a>
Více rad ohledně odkazů, obrázků apod. najdeš na www.jakpsatweb.cz.

Nevím co všechno je v tvém office balíku, ale nemáš tam náhodou i frontpage? Protože Publisher opravdu neslouží k tvorbě webových stránek.
Gratuluji, v mých tabulkách velikostí souboru index, které byly vytvořeny v MP bezkonkurenčně vedeš - 2083 KB - a to je na těch pár slov skutečně ústyhodné.
Webové stránky se píší v HTML a to H znamená hypertext - to je soustava textů, které jsou vzájemně propojeny odkazy - z menu, které je na stránce nevede nikam žádný odkaz a tak "se načte jen titulní stránka". Smysl hypertextu je také v tom, že se načte jen část a další část se načte až podle toho jak se rozhodne návštěvník stránek - proto je tam také to menu - jistě uznáš, že když chci vidět jen část tak je zbytečné načítat všechno.
Každá stránka musí mít jiné jméno- nelze totiž uložit vice souborů se stejným jménem - to jistě taky uznáš. Webová prezentace je jako kniha a jako taková se skládá ze stránek.
Jednotlivé stránky a soubory s obrázky mohou být uspořádané v nějaké adresářové struktuře, ale není to podmínka.
Takže souborů je potřeba mít víc a to,co je knize rejstřík bude na webových stránkách soubor index.
Publisher bude asi ukládat s příponou .htm, z toho plyne používej u všech stránek příponu .htm - tedy index.htm
Někde jsem slyšel, že celá Vojna a mír o Tolstého, pokud by to byl prostý textový soubor, by měla velikost 4MB - tvůj index.htm má 2MB a to je z hlediska tvorby webových stránek, z odpuštěním, prasárná.

Zkus navštívit třeba polopate.jakpsatweb.cz a také se poohlédni po něčem jiném pro tvorbu stránek - v Office by měl být FrontPage a to je to,co MS nabízí pro tvorbu webových stránek.
Thalia: tak jsem si říkal, že to smolím tak dlouho, že tam někdo něco pošle dřív, kouknul jsem se a nic. No a než jsem to poslal tak se má obava vyplnila
Když už jsem to měl v paměti tak jsem to i uložil.Jak to obvykle programy od MS dělají obrázky jsou uloženy v adresáři index_soubory. Pak je tam ještě asi nějaký obrázek s pozadím a nějaky Jezis.gif. Tak na webu, kde je index.htm udělej adresář index_soubory a nahraj tom to,co najdeš v adresáři index_soubory na lokálním disku počítače.
To je asi vše,co lze k tomu poradit

index_soubory/image002.gif" (Velké konfety)
index_soubory/image004.gif
index_soubory/image003.jpg (papírový pytlík)
Ahojky, díííky vam dvem za super rady, alespon nekdo poradí "polopate" :-) Jdu najit ten frontpage, jelikoz se mi taky zdalo te 2MB az prilis, ale myslela jsem ze je to kvuli obrazkům.
Jdu to presetrit....tak drzte palečky.
Diiky a krasny vikend