Jak smazat soubor, který začíná tečkou?

Zdravím?

Je nějaký způsob, jak se zbavit souboru ".gif" nebo "_"?
Tento šatný název se mi tam dostal omylem, ale ani ftp s tim nechec pracovat a když ho zkouším vymazat nebo cokoliv jiného tak píše že neexistuje.
muzes vyzkouset neco takoveho:
pripoj se na ftp a nastav prava k tomu souboru na 0777 - bud pres nejake dialogove okno, jestli tvuj klient ma, nebo prikazem "chmod 0777 .gif". Melo by ti to vratit neco jako "CHMOD command successful."
Pak vytvor skript, kde bude <?php $res = unlink(".gif"); print_r($res); ?>
Pak ten skript nahraj na server a spust. Pokud se tam napise "1", soubor je smazan. Pokud se zobrazi Warning: unlink(.gif): No such file or directory in ......, tak s tim uz asi fakt nic nenadelas. V tom pripade napis na podpora@webzdarma.cz mail s zadosti, aby ty dva soubory (nebo kolik jich je) vymazali. Napis jim, ze ti nejde smazat, a nezapomen uvest, o ktery ucet se jedna, pripadne tam hod i link na tento thread - http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=38251&t=38251?

good luck.
Dík moc za opdověď. Bohužel, vypadalo to slibně, ale ani to nevyhodilo 1 nebo 0, hned to zahlásilo chybu na unlink, že žádný takový soubor neexistuje, čili přesně to co jsi psal. Tak teda zkusím tu podporu. ;o)