Fake mail

Ahoj! Naprogramoval jsem si na mé stránky fake_mail (formulář s jehož pomocí se dá odesílat mail s vymyšlenou hlavičko o odesílateli). A když odešlu mail s vymyšlenou hlavičkou, tak mail v pořádku dojde, až nato že v tomto tvaru:
Od: vymyslenaadresa@nebe.cz
----------------------------------------------------------
X-sender: info@mojestranka.wz.cz
X-Abuse: postmaster@webzdarma.cz

mujtextmujtextmujtextmujtextmujtextmujtext
-----------------------------------------------------------

Mohu se toho nějak zbavit? Může úbec být fake_mail umístěný na WZ?
A na co proboha zrovna tohle potřebuješ?
to X-sender: info@mojestranka.wz.cz je tam asi prave proto, aby bylo jasny, odkud se to dopravdy poslalo, a imho se toho neda zbavit. melo by to ale byt v hlavicce mailu, ne v jeho textu.
Tom: Mé stránky slouží jako moje osobní prezentace a hovořím na nich o hackingu a problematice ochrany uživatelů i adminů. A fake_mail patří neodmyslitelně k "umění klamu". Mimochodem... Ta tvoje otázka je, zdá-se mi, hodně pitomá, (omlouvám se, nerad se takhle vyjadřuji, ale jinak to nazvat nejde) stejně tak bych se tě mohl zeptat proč je tvůj web zaměřen na Counter strike!
Tonik: Došlo mně, že tem X-sender je tam aby se vědělo odkud to je odeslaný. Nicméně díky za odpověď že se toho nedá zbavit.
Moje odpověď: Na WZ, se toho nezbavím, ale na ic.cz... nebo fbi.cz... :-)
Nicméně ještě jednou: Díky
Mi ta otázka pitomá nepřipadá. Mail bez označení pravého odesílatele je věc, kterou člověk běžně nepotřebuje, pokud nechce dělat něco ne zcela legálního. Pokud máš web zabývající se hackingem a tohle tam máš prostě jako jeho součást (a nechceš to zneužívat), pak mi tvá odpověď stačí, nebylo vůbec potřeba zabývat se tím jestli má otázka byla pitomá nebo ne, já totiž neumím číst myšlenky a netušil jsem na co by tohle mohl někdo legálně potřebovat.

Kdyby ses zeptal proč mám takový web jaký mám tak bych ti klidně odpověděl, akorát absolutně nechápu co to má s tím společného (respektive chápu - vůbec nic společného to nemá). A srovnání je to hodně zcestné, já jsem se tě neptal proč máš web o tom o čem ho máš.
Ssry, jestli jsem tě nějak urazil, rozhodně jsem to nemněl v úmyslu, ale v té chvíli mi ta otázka vážně pitomá přišla. Nicméně máš pravdu, že běžní uživatelé Fake mail nepoužívají.
:-) Fake mail mám na stránkách, jak jsem již naznačil pro "studentské" účely a máš pravdu, když řikáš že je součástí mého webu. Jeho bezchybnou funkčnost, jsem již vyřešil. Pro specifikaci: Bezchybnou funkčnost jsem potřeboval, abych poukázal na možnosti oklamání běžných uživatelů. (v hackerské terminologii jsou to lamy, lemry, PCanalfabet's a pdb.) K tomu legálnímu použití: "Když chceš bojovat proti nepříteli, nauč se jak myslí a jaké prostředky používá"* , považuji za nutné k celkovému a správnému porozumění, aby si uživatel vyzkoušel "zbraně" hackerů, crackerů či jiných skupin s podobným zaměřením.

S pozdravem, Orin de Norvai ni D’Ora | http://www.orin.wz.cz
--------------------------------------------------------
*citát vyňat ze záznamu chatu na Htemu