Umístění reklamy

Dobrý den, nahrával jsem úpravu svých stránek www.depilace.wz.cz a měl jsem vždy reklamu na konci každé stránky. Nyní je reklama nahoře na všech stránkách a tluče se (schovává se) za mým titulkem, což nechci. Prosím o radu, jak reklamu dát na každou stránku dolů. V souboru index.html i dalších je při editaci vidět v kódech html až dole, ale prostě se zobrazuje nahoře. Prosím o radu. Díky laik. :-)
Úprava stránek přinesla absolutní pozicování prvků stránky(position:absolute v kódu) vše až na reklamu má své pevně určené místo - reklama se umístí jako první objekt na stránce nahoře. Udělej v novém formátu stránky také absolutně pozicované místo pro reklamu a do toho absolutně pozicovaného prvku vlož značku pro vkládání reklamy, viz:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Nakoukl jsem do zdrojáku stránky a vyslovil jsem hlasité "UFF"!
Nevím jak dobrý jsi v kódech urn:schemas-microsoft-com:office:office - ale s tímhle budeš asi svádět krutý boj. Vykopej válečnou sekeru proti microsoft-office a zkus raději jiný editor.
to ds: Díky za radu, vytvořil jsem rámeček, do kterého jsem pak editací vložil tu reklamu, takže to snad bude chodit - DĚKUJI !

to Lama: jsem totál laik, ty kódy za mě vymyslel MS PUBLISHER. Jaký jiný editor bys mi doporučil ? Takový, abych do nějaké šablony dal jen text a fotky a hotové soubory pak nahraju na web ? Díky.
Když už máš MS Publisher tak máš možná také MS FrontPage - to je editor webových stránek made in MS

Takové jednoduché programy také existují - problém však je, že dotyčný, který něco takového jednoduchého chtěl, většinou ohrne nos, že je to příliš jednoduché.

Od konkurence MS můžeš zkusit třeba NVU
http://www.czilla.cz/produkty/nvu/

Jistá možnost, pokud zvládněš základy HTML, je najít si na nějakých stránkách s free šablonami nějakou vhodnou a tu pak naplnit svým obsahem, což by v případě propagace ve stylu pedikura-plzen.wz.cz mohlo stačit, nebýt moc složité i hezky vypadat
Mám trošku podobný problém (obcasband.wz.cz/new). Na konec každé stránky jsem vložil značku pro umístění reklamY (<!--WZ-REKLAMA-1.0-->), přesto se reklama občas zobrazí - myslím že to dělá jen u vertikálně scrollovatelných stránek - na úplně nahodilé místo, přímo přes obsah stránky. Tipuju to na chybu webzdarma. Dá se s tím něco dělat?
Maftík:
Dolu znamená v řeči WZ do zdrojovéjo kódu před </body>. pomocí značky lze ovlivnit umístění tak, že to nemusí být strikně před </body>. Takže příklad, který uvádíš ( http://obcasband.wz.cz/new/) je zcela v pořádku - reklama je za vloženou značkou a před </body>. To aby to bylo na spodním okraji obrazovky nastavení "dolu" neřeší.

PS: Nahoru znamená : za <body>
A jak to tedy mám vyřešit? Dělá mi to pořád ... díky předem za radu
Jen bych se s připomenul s prosbou o radu ... díky
Já vidím reklamu dole.

PS. Ta úvodní stránka vstupte je zcela zbytečná.
Prosím zdali je ještě možnost .. o umístění reklamy na každou stránku formou jednoho malého řádku. Na mých minulých stránkách to šlo, ale teď jsem takovou možnost nenašel v nastavení. Mýslím, že to bylo 150M prostoru.
ucime-se.kvalitne.cz děkuji
<HTML>2czumyl: ok, máš nastavenou pouze lištu a prostor 300MB. Banner můžeš tedy smazat. P.S. v nastavení ta možnost není, zapnutí/vypnutí se řeší žádostí na email krizek@webzdarma.cz.</HTML>
"Já vidím reklamu dole.

PS. Ta úvodní stránka vstupte je zcela zbytečná."

Pozor, adresa o které mluvím je obcasband.wz.cz/new. Tam už žádná stránka "vstupte" není. A tam také blbnou ty reklamy.
<HTML>No každopádně to není chyba wz, spíš je tam problém s kódem. Když srovnám Fotky (kde je to blbě) a Aktuality (kde je to správně), tak v Aktuality jsou za wz bannerem ještě dva ukončovací </div>y. Možná tam těch rozdílů bude víc.</HTML>
Maftík: já jsem to tak pochopil, ale ty také pochop, že pokud chceš aby reklama byla na spodním okraji obrazovky tal musíš mezi konec tvého zdrojového kódu a reklamu vsunout nějakou vycpávku a nebo napozicovat reklamu absolutně někam na konkrétní místo.

V HTML lze říci, že obvykle platí, že na stránce dole je na konci zdrojového kódu i když je to uprostřed stránky
Oprava: místo: uprostřed stránky má být: uprostřed obrazovky monitoru