rozdíl v zobrazení stejného webu

Dobrý večer, když si zobrazím své stránky www.depilace.wz.cz v Mozilla Firefox jsou OK, ale když na ně mrknu v Internet Exploreru jsou celé rozhozené, bez menu. Prosím o radu, čím to je a jak to opravit. Mnohokrát děkuji.
Koukl jsem do zdrojáku a hned jsem to zavřel, takže neporadím - v tom aby se prase vyznalo a ja jsem jenom lama :-)
Změň editor a navštiv http://www.jakpsatweb.cz/html/ a http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
lokálně to funguje?

co je třeba tohle za kostlivce:
href="file:///C:Documents%20and%20SettingsRodinaDokumentyPublikováníimg1.gif"
?
Otázka by patřila spíš autorům toho programu, ve kterém to bylo napsáno. (tj. Microsoftu). V tomhle zdrojáku se člověk nevyzná.
Jinak doporučuju prohlížeč Chrome, když si dáš na pravé myši Zkontrolovat prvek, tak to udělá okno se zdrojovým kódem a při pohybu v něm se zvýrazňuje příslušný prvek. Je to možnost, jak se v takovémto zdrojáku vůbec vyznat.
Jinak nevím, proč je tam všechno dělané absolutně pozicovaným SPANem (to je řádkový prvek a ne blokový), ale asi to má nějaký důvod.
<HTML>Au, chromí fanatici pronikli už i na tohle fórum... :(

depilace: Každý prohlížeč zobrazuje stránky jinak. Ale ty vaše jsou co se týče zdrojového kódu takový hnus plný balastu, že... že bych doporučil najít si jiný editor nebo naučit se HTML a napsat stránky znovu načisto. Pak se v tom snáze najdou chyby a vyřeší se problémy.</HTML>
Každopádně je zajímavé, že Publisher (myslím, že tu někde bylo zmíněno, že je to on) vyprodukuje kód, který tři konkureční zobrazovací jádra zobrazí a to od MS ne
Co to? Chome? Co je na WebKitím jádru a troše balastu od strýčka Gůgla tak úžasnýho, že se z něj lidi můžou po*rat? No a ten DOM-explorer v něm zprasený kód nezlepší - pouze ho ukáže :)

A abych tady jenom neplival po cizí práci: změň editor, ten od MS nestojí za nic ;)