Nefungující stránky

Stále mi nefungují stránky janouchova.wz.cz ,řešila jsem to už před pár dny,obrátila jsem se na družstvo Eurosignal.Bylo mi řečeno,že problém je u webzdarma,přesně špatné směrování pro Eurosignál pro oblast Mníšku pod Brdy a okolí.Já své stránky neotevřu,neotevřou je přátelé, kteří jsou v Mníšku.
Lidé kteří mají připojení u jiné firmy je otevřou a lidé v Praze a i jinde je také otevřou.

Mě to píše požadovaný server neodpověděl na požadavek o připojení a prohlížeč ukončil čekání na tuto odpověď.Rovnou už píšu,v mém počítači problém není.
Já je taky otevřu, ale to už jsem tu psal...

Latiník praví:

Mulieri ne credas ne mortuae quidem!

já bych to rád, na základě vlastní zkušenosti ,rozšířil i na poskytovatele internetového připojení, oni jsou vždy ti, kteří mají vše v pořádku...

Nějak si nedokážu představit jak ten WZ směruje ty pakety z janouchova.wz.cz tak aby se vyhnuly Mníšku pod Brdy

A jak se povedlo to připojení do fóra. Předpokládám, že je to napsané z Hradištka nebo Dobříše kam už ty pakety dolétnou.

Pokud existuje nějaké doložitelné dobrozdání Eurosignálu tak je asi jediná možnost pokusit se kontaktovat podporu na mailu podpora@webzdarma.cz.

Jediné na co dnes stačí mé chápaní je zkusit si nechat zobrazit v prohlížečí nějakou z adres, která se ukáže na této adrese:
http://www.ranky.cz/sousede/88.86.113.136
to by měly být všechno domény ze stejného serveru WZ, tedy z toho, který posíllá špatně ty pakety - tzn. že by nic nemělo fungovat

IP adresa serveru je podle :
http://whois.smartweb.cz/object/88.86.113.136/
na blacklistu sbl-xbl.spamhaus.org a tak možná Eurosignál tuto IP blokuje

PS:
Možná už se tam začíná rozšiřovat nějaké neviditelné silové pole, které má ochránit ten budoucí radar v Brdech
ds: Tím, že je ta ipka na blacklistu se nic moc nevysvětluje (anebo všechno, pokud se jím řídí provider). Jenže pak by (snad) neměl mlžit nějakým "směrováním" ze strany webzdarma... Tohle fórum běží ma jiné ip, takže se sem může dostat.

PS: feministky tě stejně jednou ukřižují :-)
Lama: já samozzřejmě vím, že fórum jede na jiné IP, ale asi na to zapomíná WZ a pakety z téhle adresy do Mníšku pod Brdy posílá.
Však oni to napraví... :-))
Když jsem to s nimi řešila,tak jsem jim říkala to samé a i kdyby to bylo tak jak říkali,tak je to znovu jejich problém a měli by to řešit oni.Ale pro zajímavost

TOPTEN č.4:
AAA ZX-Spectrum Games otevřu
Druhá svetová vojna neotevřu
MojeSvátky neotevřu
Adamovy cestopisy otevřu

a tak bych mohla pokračovat dále,jen mě zajímal Váš názor ,na mail podpory už jsem napsala,tak jsem potřebovala jen vědět ci jim mám říci dále.

Pro (ds.mysteria.cz) http://www.ranky.cz/sousede/88.86.113.136 jsem si otevřela a z těch stránek co jsem zkoušela se neotevřela ani jediná.Zatím děkuji dále napíšu až budu vědět další zajímavé informace