nefunguje php?

Dobry den,
chtel jsem se zetat, kde by mohl byt problem, kdyz do ted mi fungovalo forum zalozene na php a od vcera priblizne 22h nefunguje? Vzdy kdyz jsem zadal adresu tak nabehlo forum. Ted nenabehne nic (ciste bila stranka). V korenovem adresari mam soubor index.php i .htaccess. Do ted stranky fungovali normalne. Jinak je to forum zalozene na phpBB. Diky za kazdej tip, radu.
<HTML>Já Vaše fórum vidím v prohlížeči úplně normálně.</HTML>
<HTML>Mně taky normálně funguje.</HTML>
opravdu? ... tak to se omlouvam za zbytecne tema. v tom pripade musim hledat chybu u me. jestli prohlizec? nevim .. snad na neco prijdu. Jinak diky moc
me v ie7 nefunguje
<HTML>Zkusil jsem to tedy v IE7 a funguje. Ano, nějakou dobu tam bílá stránka je, ale pak se tam to fórum nakonec objeví.</HTML>
Firefox i IE6 fungují. Zkus Ctrl+F5 a reloadni stránku ze serveru.
Super, diky moc. Ctrl+F5 pomohlo. Ale pritom jsem stranku obnovoval nekolikrat, vymazal jsem cache prohlizece a nic. Jinak mam Firefox 3 na Ubuntu 8.10.
Mohlo to být ještě v nějaké cache na cestě. Ctrl-F5 jí pošle příkaz, aby vymazala původní data požadované stránky a stáhla ji znovu.
On je to průser Firefoxu, protože mimo jiné má cache i v RAM... a ne málo (pěkně si užírá podle velikosti dostupné ramky).
No ja mám podobný problém akurát, že mne vyhodí nejakú chybovú hlášku. Ale neviem čo s tým. Do včera to v pohode išlo a teraz nič. Zmeny som nerobil žiadne.
Ok už je to vyriešené. Niekoľko násobné mazanie cash pomohlo.
No tak problém pretrváva. Prosím vás mohol by sa na to niekto pozrieť?
<HTML>2Usagi: sleduj <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56840&t=56840">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56840&t=56840</a>, jsi také na onom serveru majícím momentálně menší problémy, takže to bude asi tím. A koukám, že původní tazatel kitingforum.wz.cz je zřejmě ten samý případ.</HTML>
Ďakujem pekne za navedenie.