Smazání webu nebo přístup k FTP

Dobrý den,
mailem jsem se obracel na technickou podporu, bohužel se mnou náš problém nikdo nehodlá řešit. Přístup Vaší společnosti je pro mě dost zarážející..

Na adrese http://mbs.webzdarma.cz se nachází velmi stará prezentace naší firmy, na níž se nachází velmi neaktuální informace, které matou naše klienty a tudíž poškozují dobré jméno naší firmy. Jsme schopni dostatečně prokázat, že skutečně jednáme za +MBS+ Autoslužbu Mělník a proto žádám o přístupy k FTP k tomuto účtu. Bohužel ani mailová adresa uvedená na tomto webu není aktuální, ale myslím, ža naše nové stránky na adrese http://mbs-lakovna.cz mluví za vše.

Předem děkuji za odpověď.
Vážená firmo, pro příště doporučuji firemní web, na kterém stojí jméno firmy, umisťovat rovnou na placenou doménu a placený hosting, nikoli na freehosting, to zaprvé. Ale budiž, každý nějak začíná. Za druhé, pokud na té doméně tolik záleží, je vrcholem nedbalosti ztratit/zapomenout přihlašovací údaje a zároveň přijít o e-mailovou schránku, která v takové situaci zajišťuje jedinou přístupovou cestu k webu.

Nicméně takovéhle případy se stávají, a tedy je možné, že někdo z adminů čistě z dobré vůle a při dostatku důkazů o pravdivosti Vašeho tvrzení Vaší žádosti vyhoví. Nicméně ani pokud se tak nestane, stále na tom není nic zarážejícího.
OT:
Jiří Malák - doporučuji sladit u té výmluvné prezentace použité znakové sady s tím, co je uváděno v hlavičce. Pak bude ještě k té výmluvnosti i srozumitelnější...
viz
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset="cp852">
k tomu moc utf-8 a windows-1250 nejde.
Díky za poučení, nicméně ani jedna odpověď neodpověděla na mou otázku. Já nejsem zodpovědný ani za starý web, doménu, ani za nový web a nikdo z adminů evidentně neodpovídá.
Asi jsi nepochopil situaci na freehostingu. JEDINÝM autorizačním údajem je přihlašovací jméno a heslo. Kdo jej má, je majitel účtu. Může se stát, že jej někdo zapomene, potom je tu možnost nechat si poslat heslo na email.

Pokud sem přijde někdo a bude požadovat smazání webu, o kterém tvrdí, že je jeho, přičemž nemá ani přihlašovací údaje ani email zadaný při registraci, je rozhodně podezřelý. Vůbec se nedivím adminům, že jsou k takovéto žádosti opatrní.

A nakonec to nejdůležitější: o tom, zda žádost o vymazání webu, ke kterému žadatel nemá autorizační údaje, admin vyhoví nebo ne, je čistě na něm. Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš se vztekat, můžeš psát emaily nebo další příspěvky do tohoto vlákna, ale uvažuj, to je tak jediné, co s tím můžeš dělat.
Abych to ještě okořenil. Při registraci jste souhlasil s podmínkami provozu WZ. V podmínce je uvedeno:

Uživatel je povinen:
* zadat při registraci nového webu platné údaje (zejména e-mail a kategorii stránek) a tyto informace udržovat aktuální

Důležitá je pro Vás poslední část "udržovat aktuální". Takže tímto jste Vy sám porušil podmínky a vina je na Vaši straně. Tak, kdo že je tu ten špatný.

Jelikož vedení nemá žádnou možnost ani povinnost zjišťovat aktuálnost informací a stránka nijak zvlášť neporušuje podmínky (mimo zákazu úvodní stránky) a ke všemu tam ještě někdo chodí, tak není oprávněna stránku zrušit.
To, že údaje již neplatí, je pak problém uživatele a ne WZ. Nemluvě o tom, že stránka může patřit i někomu jinému, který může mít platné údaje. Proto nelze účet zrušit na základě neplatných údajů.

A jen tak, za obsah, tedy i webu, jste zodpovědný Vy. Provozovatel WZ je zodpovědný pouze za technickou část. Ne za obsah. To by bylo, aby WZ bylo zodpovědno za rasismus, pornografii a dalších, když tyto věci vložil někdo jiný a ne WZ.
Pro Jiřího Maláka:
Evidentně jste nečetl podmínky webzdarma. Navíc když neznáte své heslo ani nemáte přístu na email, nedivte se, že jsou admini opatrní.
Mimochodem, nesouhlasí vám na novém webu podpora znaků.