Přesměrování

Ahoj,

mám placenou doménu a chtěl bych si ji přesměrovat sem na muj web hosting, ale nemůžu naít adresu DNS zde na Webu zdarma abych mohl zadat přesměrování ? neporadi mi nekdo kde ji najdu ? Děkuji
DNS adresu nepotřebuješ. Potřebuješ nastavit CNAME. U svého registrátora si najdi nastavení DNS a v něm přidej CNAME záznam, případně ještě A záznam.
Popis a přiřazení domény najdeš zde v administraci pod "přiřazení domény II. řádu" (https://www.webzdarma.cz/admin/domeny.html).
Dobrý den mám problém stránky se mi neustále přesměrovávají na blesk.cz ,muže te my někdo prosím poradit co s tím ? Předem děkuji
Hack, špatný script, chyba .htaccess, ....
možností je spousta.

Podle toho co jsem měl možnost vysledovat máte chybu v index.html. Na ostatních statických stránkách se přesměrování neprojevuje.

Pokud máte vlastní zálohu (což by jste měl mít) můžete zkusit nahradit obsah FTP "čistými" soubory. Minimálně si prověřte zmiňovaný index.html
@Václav: Problém je jednoduchý, ve stránce používáš iframe s adresou "http://webber.cz/calendar.php?id=6039", který přesměrovává na blesk.cz (přesměrovává i tzv. rodičovský rámec, tedy celou stránku). Řešením je smazat nefunkční kalendář.

Jak jsi na to mohl sám přijít:
a) zobrazit stránku bez javascriptu a zkontrolovat, jestli k přesměrování dojde
b) když si zobrazíš seznam HTTP požadavků, které prohlížeč udělá, zjistíš, že během zobrazování tvé stránky se vytvoří požadavek na "http://www.blesk.cz/?utm_source=eu&utm_medium=rdircalendar.php", které ještě jednou přesměruje.