soubor přístupný pouze z jedný stránky

Prosím vás, potřeboval bych udělat aby byl jeden soubou dostupný pouze z mých stránek a nešlo se k němu dostat ani zadáním přesné cesty k souboru do prohlížeče.
To je složitý, protože to popírá smysl fungování webu. Každý soubor (html, css, js, obrázky, dokumenty, hudba apod) se načítá samostatně. To znamená, i když je soubor dostupný na stránce formou odkazu, tak jeho načtení se děje stejným způsobem jako kdybyste ho zadal ručně v prohlížeči. Takže normálně to nelze nijak zamezit.

Pokud chcete zamezit použití odkazu jinde, tak jediná možnost je odkazovat na soubor oklikou. To znamená použít dynamický odkaz. Což ale vyžaduje znalost programování.
Jeden princip využívá vlastnosti HTTP_REFERER. Ten obsahuje adresu, odkud byl soubor volán. Pokud obsahuje adresu zmíněné stránky, tak je volán z ní. Cokoli jiného jde odjinud. HTTP_REFERER však nemusí fungovat. Tudíž může dávat false i v případě, že jde o vlastní stránku.
Další princip je generování náhodného odkazu. Souboru vygenerujete náhodný odkaz, který bude existovat dejme tomu hodinu. Aktuální adresu bude zná pouze stránka. Kdokoli jiný bude mít již neplatný odkaz. Toto však vyžaduje mít přehled o tom, co kam patří a na jak dlouho.