Odstavená doména

Provoz stránek tvddcs.webz.cz byl pozastaven kvůli porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Žádný email s informacemi mi nepřišel. Ráda bych věděla, jak jsem porušila podmínky. Díky
Dobrý den, doména byla odstavena kvůli přetěžování - generování HTML výstupu většího jak 15MB. Mohlo jít o chybu ve skriptu, který takto velký obsah následně vygeneroval. Doménu jsem Vám obnovil.
Provoz stránek michalskiba.cz byl pozastaven kvůli porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Žádný email s informacemi mi nepřišel. Rád bych tedy věděl, jak jsem porušil podmínky, popřípadě o obnovu domény.Děkuji
s pozdravem Michal S.
Dobrý den,
omlouvám se za zpoždění. Doména byla automaticky odstavena kvůli řetězci který se vyskytuje na phishingových stránkách. Doménu jsem Vám obnovil, zdá se že se jedná o omyl.
Provoz wnoise.wz.cz stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu. Žádný email s informacemi mi nepřišel. FTP funguje.
Doména Vám byla obnovena. Omlouváme se.
Provoz punkhudba.wz.cz stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu. Žádný email s informacemi mi nepřišel. FTP funguje.

Děkuji
RE: Vypadá to, že už vše jede, díky moc za rychlou reakci ;-).
Dobrý den,
mám stejný problém s webem plzenskahudba.wz.cz jako ostatní - odstavená doména z důvodu porušení podmínek. Jelikož se na webu nic neměnilo, předpokládám, že se nic porušit nemohlo. Žádný email jsem neobdržel.
Díky.
@plzenskahudba.wz.cz dôvod odstavenia je uvedený nasledovne: preťažovanie servera z dôvodu SQL injection
Provoz uzob.webz.cz stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu. Žádný email s informacemi mi nepřišel. FTP funguje. Skoušel jsem si jeden na kopírování dat - balík souborů byl větší než 15 MB, omlouvám se a nebudu již tak činiti :-). Prosím o obnovu.

Děkuji
Dobrý den,
z důvodu objemu odstavených domén automatickými skripty se při přetěžování e-maily neodesílají. Doménu jsem Vám obnovil. Přeji hezký den.
Provedl jsem opravu v kódu a nahrál přes ftp novou verzi na plzenskahudba.wz.cz. Již by k problémům docházet nemělo. Prosím tedy o obnovení domény. Děkuji.
Doména byla obnovena.
Dobrý den, mám stejný problém.
Provoz stránek klub19.wz.cz byl pozastaven kvůli porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu. Žádný email s informacemi mi nepřišel. Můžete se na to podívat. Děkuji
Dobrý den, doménu jsem Vám obnovil. Byla odstavena kvůli spamu ve fóru/guestbooku, ale vzhledem k tomu že na stránkách je fórum prázdné/nefunkční se mohlo jednat o omyl.
Provoz těchto webových stránek (many82.wz.cz) byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu.
Žádný email nedorazil.
Rád bych věděl, jak jsem porušil podmínky.
Díky
Doména byla automaticky odstavena kvůli přetěžování - vygenerovala HTML výstup větší jak 15 MB
Doménu jsem Vám obnovil, pokud by k problému došlo znovu, systém ji opakovaně automaticky odstaví
Děkuji, problém jsem odstranil ale doména se opět zablokovala prosím o obnovení.
Obnoveno
Dobrý den,

nevím čím to, ale doména je opět zablokována. vše nepotřebné jsem smazal.
Obnoveno, systém Vás odstavil kvůli předchozímu přetěžování, omlouváme se.
Dobrý den,
posledně jsem na wz.cz pracoval před týdnem a dnes jsem zjistil, že moje doména je odstavená. Mohl bych prosím vědět, proč se tak stalo a také bych poprosil o její obnovení. Děkuji
Vaša doména beaumont.prodejce.cz bola odstavená z rovnakého dôvodu. Niektorý váš skript vygeneroval HTML výstup väčší ako 15MB - zrejme sa zacyklil, prípadne vypisuje veľké množstvo komentárov ktoré nie sú obmedzené na počet príspevkov k zobrazeniu. Doménu som obnovil.
Dobrý den,
jenom dodám že skript který problém způsobil byl NovyLoď.php