Některé obrazky jdou jiné ne.

Dobrý den mám takový problém, dnes jsem nahrál stránky na webzdarma přes totalcomander, vše funguje, ale nezobrazují se mi asi 3 obrázky, v pc když otevřu index který jsem kopíroval pak na stránky tak mi obrazky jdou všechny

odkazy na obrazky by měli byt tak jak mají např: ../img/zafira1.jpg
nevím kde je problém
jeden obrázek je nastavený v css style a zase v pc mi funguje a na webu už ne...
nejdřív jsem tu někde našel že by to mělo být velikostí obrázku, ale např zobrazuje se mi obrázek který má 4,7 MBa ten který má 1.3 MB tak se nezobrazuje
Evidentně nejsou tak jak mají být.

Třeba z úvodní stránky vidím obrázek na "http://carbontreben.wz.cz/images/volantslk1.jpg" metodou pokus a omyl (v mém případě správná předtucha, tudíž hned na poprvé) je správná adresa "http://carbontreben.wz.cz/images/volantslk1.JPG".

Tedy přípona jpg je v reálu velkým písmem -> JPG.
A to je taký důvod, proč u Vás na počítači to funguje. Máte operační systém Windows a ten ignoruje velikosti písma. Takže pro něj je jpg i JPG jedno a to samé. Jenže servery jedou na Linuxu a zde se již velikost písmen rozlišuje. Takže jpg a JPG není to samé.

Opravte názvy a přípony přesně podle zápisu IMG. Případně opačně. Upravte zápis IMG podle skutečného souboru.

A ještě jedna drobnost. Jaký je důvod uvádět v IMG zápis "../images/volantslk1.jpg"? Tedy s tou dvojtečkou na začátku? Kdyby prohlížeč neprováděl korekci, tak by zahlásil i chybnou cestu, protože odkazujete tam, kam už nemůžete. Vyhoďte tu dvojtečku.
děkuji už je to opravené :)