Obnovení stránek

Dobrý den. Stránky uhabanu.xf.cz jsou nedostupné a nelze se ani přihlásit do administrace. A když jsem zkusil zkontrolovat si dostupnost adresy uhabanu.xf.cz, je prý volná a lze si ji zaregistrovat. Tím ale přijdu o svá data, proto chci poprosit o obnovení původních stránek na této adrese. Stránky jsou navštěvovány hlavně přes sezonu (jaro - podzim), takže je možné, že zde nebyla měsíc žádná aktivita (přísup na stránky), nicméně by mi vážně pomohlo, kdyby šly jen obnovit a dám si už pozor, aby nezůstaly tak dlouho bez přístupu. Moc prosím o kladné vyřízení a jsem s pozdravem
Doména uhabanu.xf.cz bola zmazaná 14.12.2015. Zálohy ukladáme maximálne 14 dní späť. S tohto dôvodu už žiadnu zálohu k tejto doméne nedokážeme dohľadať, ľutujem.
Dobrý den,
místo stránek (www.ujezdeculuhacovic.wz.cz) se objevuje informace o pozastavení provozun níže:
Provoz těchto webových stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu.
Neobdržel jsem zatím žádný email na registrovanou adresu (private.box@seznam.cz) a pro se chci informovat k jaké podmínky byly porušeny a co udělat pro obnovu spuštění domény. Web již nebyl nějakou dobu aktualizován, kromě nového formáře s php skriptem.
Děkuji za informaci.
Doména ujezdeculuhacovic.wz.cz bola odstavená z dôvodu preťažovania keďže generovala HTML výstup väčší ako 15MB. Pri preťažovaní sa mail z informáciou neodosiela. Hosting som Vám obnovil. Prekontrolujte si skripty, je možné že niektorý z nich sa zacyklil, prípadne neobsahuje obmedzenie na počte výstupov z databázy.
Dobrý den, ztratila se nám web. stránka http://revi.mysteria.cz/. Jde o info k sezonímu ubytování v Pensionu REVI v Luhačovicích. Už před dvěma lety jsem to úspěšně obnovil s Vaší pomocí, jsem důchodce a nevím si s tím rady. Prý se to úplně ztratilo a nelze to dohledat. Byl to web zdrarma, byl k nalezení skoro 20 let. Prosím, pomozte mi ho obnovit. mail revi648@seznam.cz
Dobrý den, napište nám na podpora@webzdarma.cz děkuji