zobrazení fotografie

Zdavím, nefunguje mně odkaz na uložené fotky v podsložkách. Ve správci souborů udělám podsložku (napři: "pes") do ní nahraju obrázek, přejmenuju na index.htm, pak chci použít na svém webu odkaz na obrázek na webu (img src="http://adresa_webu/pes/" ....) a obrázek se nezobrazí. Dělal jsem to stejným způsobem najiných stránkách a tam to funguje. Opravdu nevím, čím to může být. Děkuji za rady.
Dobrý den,

zkontrolujte si prosím velikost písmen v názvu souboru a jeho příponě (.jpg není na serveru to samé co .JPG)
Děkuji za odpověď, ale v tom problém není, čím jiným by to ještě mohlo být?
Dobrý den,
na vašem webu vidím odkaz na obrázek : http://antikvariat-a-bazar.xf.cz/img_3486_2.jpg. Soubor img_3486_2.jpg na vašem FTP však nevidíḿ, zřejmě tedy není nahrán ve správné cestě.
děkuji, že se mě snažíte poradit, ale asi jsem špatně vysvětlil problém. Ten obrázek je pravda, ten tam nemám (img_3486_2.jpg), ale o to se nejedná to je jen zkušební verze, jsou tam nějaké nedodělávky (už jsem to teď opravil). V adresáři se soubory mám složku „pozadi“, v ní mám nahraný obrázek ing_3491_2.jpg, který jsem po nahrátí přejmenoval na index.htm. V hlavním kódu se pak odkazuji na tento obrázek: url('http://antikvariat-a-bazar.xf.cz/pozadi/'), (chci ho vložit na pozadí), obrázek se mně, ale nezobraz. Stejně tak to mám i obrázkem na úvodní stránce (img src="http://antikvariat-a-bazar.xf.cz/hodiny/), ten se také nezobrazuje. Úplně stejným postupem jsem to dělal na jiných stránkách (http://becka-sud.xf.cz) a tam mně to funguje. I zde (na stránkách antikvariat-a-bazar...) mám odkaz na obrázek takto uložený v souborech druhých stránek (becka-sud...) a ten se mi zobrazuje. Prosím tedy ještě jednou o radu, čím by to mohlo být. Děkuji.
Obrázkový soubor nemůžete jen tak přejmenovat na soubor .htm. Je zapotřebí založit index.htm a do něj vložit HTML kod ktery bude obsahovat kaskádový styl pro vložení obrázku na pozadí. Soubor by tedy vypadal například takto:

<html>
<head>
<style>
body {
background-image: url("pozadi.jpg");
}
</style>
</head>
<body>
</body>
</html>
Dobrý deň ja mam taký isti problém ale ja to mam v css na webe mi obrasky vôbec nefunguju
Numplay.wz.cz, pravděpodobně nemáte obrázek nahraný na serveru. Pravděpodobně tam není ani složka Source.

Patrik N.
Oprava, složka Source se na webu nachází, ale obrázek Background2.jpg nikoliv.

Patrik N
OK, poslední oprava, obrázek voláte ze složky source, ale na webu přitom máte složku Source a ne source. (Ano, rozlišuje se velikost písmen)

Patrik N
aha veľmi vám dakujemd.
Není za co :).

Patrik N