Na stránce je PHP 4.4.8, jak dostat novější?

Dobrý den/Ahoj,
na našich stránkách (http://www.skaut-lipnik.cz/) je nyní PHP verze 4.4.8. (zjištěno pomocí funkce "phpinfo()" ) Aby naše nové stránky fungovaly, potřebujeme v PHP používat funkci "scandir", která bohužel funguje až od verze PHP 5. Je tedy možné nějak PHP upgradovat?
Díky moc, Ondřej Božek
Dobrý den,
jediná možnost je, si své data zálohovat, poté doménu zrušit a znovu jí založit (aby došlo k registraci na nový server, kde je PHP 5.6)
Dobrý den,

bohužel i když jsem dal z domény vše pryč a následně doménu odstranil a poté zase nahodil ke svému účtu tak na serveru zůstalo PHP ve verzi 4.4.8. Neexistuje tedy i jiná možnost jak předělat PHP na vyšší verzi? Pokud máte nějak možnost jak to udělat na Vaší straně, tak by to bylo nejlepší.

Díky, Ondřej Božek
Dobrý den,

zrušení a znovuzaložení je nutné provést s hlavní doménou účtu/hlavním účtem.
Dobrý den,

ovšem na mém účtě se nachází pouze doména "skaut-lipnik" a na té jsem to udělal. Tedy bohužel nevím kde jinde tohle udělat. Vidím na svém účtě ještě "skaut-lipnik.unas" ovšem u toho nemám možnost odstranit doménu či jiné možnosti. Tedy tím usuzuji, že jsem to udělal správně.

Jak jsem psal. Neexistuje nějaký způsob, jak by jste to udělali vy z Vaší strany? Vše na stránkách mám uložené a proto by mi nevadilo, kdyby jste to udělali Vy a vše co tam je by se smazalo.

Díky za odpověď,
Ondřej Božek
Dobrý den,

z naší strany žádný speciální způsob nemáme. Zkrátka si musíte tento účet zrušit (žluté tlačítko zrušit služby v administraci) a poté si jej znovu založit.
Dobrý den,

takže jsem to udělal. Ovšem nyní mám problém následující. Doménu, kterou potřebujeme mi nejde převést sem pod můj účet. Po kliknutí na doménu, kterou chci převést ke mě na účet je potřeba udělat dvě věci. První je zadání kódu, které jsem udělal a následně přišel na doménový email odkaz s tím, zda se mé doména opravdu převést. Tak jsem klikl, že ano, ale zde u Vás stále není doména k dispozici. Trvá tohle nějaký čas? Mám to potvrzené emailově, že je požadavek na převod domény hotový.

Díky moc za odpověď,
Ondřej Božek
Dobrý den,

kontaktujte nás prosím na podpora@webzdarma.cz a napište nám prosím konkrétní doménu které se problém týká
Dobrý den,

email s podrobnostmi poslán.

Děkuji za brzkou odpověď,
Ondřej Božek