Nove nejde ftp pripojeni pres Total commander + zmena reg. mailu

Dobry den,

dve veci:

1) ftp pripojeni pres Total commander me fungovalo, naposledy nekdy v zari 2017, ale nove se nepripojim.

Konci to na "Login incorrect". Nabidne to zadat znova.. Nabidne zadani uzivatele -> zadam a hodi to "offline". Nabidne zadat znova, ale zase "offline". Nenabidne to vubec zadani hesla. Muzu tak akorat zopakovat reconnect, ale to konci na "Login incorrect".

Ja v tom nic od minula nemenil (a predtim to roky fungovalo).

Co s tim? Zmenilo se neco u vas?

2) rad bych zmenil mail v nastaveni. Ale nemuzu, protoze chcete potvrdit zmenu mailu i na puvodnim..a ten uz neexistuje, zrusen pro nepouzivani. Co s tim?

ps: Predpokladam, ze pozadujete potvrzeni na puvodnim mailu zrejme kvuli bezpecnosti..ale kdyz uz se nekdo dostane sem tak muze s webem udelat co chce tak jako tak..

Predem dekuji.
A zkusim-li tady ve spravci souboru (phpWebFTP) odhlasit/prihlasit tak se prihlasim, takze uzivatele/heslo mam evidentne dobre. Jen pres Total comm. to nejde.
Bez odpovedi??
Můžete nám sem napsat nastavení vašeho FTP klienta? Používáte pasivní mod přenosu? Též napíšte vaši IP adresu z které vám chybu vykazuje. Zkoušeli jste připojení z jiného PC i z jiné sítě?

Co se týče změny emailu, viz https://www.webzdarma.cz/podpora/8-administrace/289-nemam-pristup-ke-svym-strankam-co-mam-delat