Odstavení domény

Dobrý den, zaznamenal jsem odstavení domény meteostaniceoudolen.wz.cz. Nepřišel mi žádný email, ale po zhlédnutí tohoto fóra to nejspíše bylo z důvodu zacykleného skriptu. Skript by měl být opraven. Předem děkuji za případné obnovení.
Hosting obnovený.
Dobrý den,
také jsem zjistil odstavení domény http://larsen.wz.cz/ nejspíše jak jsem se dočetl u jiných příspěvků, chybou v kodu - snaha o vytvoření PDF souboru. Tento kod jsem z ftp odstanil. A také mi žádný e-mail nepřišel.
Děkuji za reakci a případné obnovení funkce domény.
Hosting larsen.wz.cz obnovený.
Dobrý den,
neuvědomuji si, že bych měl stále chybu v kodu, včera mi stránky na edge šli a na chromu se zaseklo načítání a tím se opět blokla doména.
Je možné ji znovu spustit?
Děkuji
Hosting larsen.wz.cz obnovený.
Dobrý den,
byla mi odstavena doména z důvodu pčekročení kvóty souborů, už jsem mnoho souboru smazala, ale doména zachovalova.webzdarma.cz je stále odstavena. Je možné ji opět obnovit?
Děkuji
Dobrý den, pod odménou mám roky neměněnou webovku, jež byla také odstavena. Email mi bohužel nedorazil, nebo zkončil ve spamu. Bylo by možné zaslat email s informacemi důvodu odstavení znovu, abych mohl případně poupravit co bude třeba?
Předem děkuji za odpověď.
Hosting zachovalova.webzdarma.cz obnovený.
Hosting ryba-company.euweb.cz obnovený. Bol odstavený z dôvodu neprihlásenia sa dlhšie ako rok do správy hostingu.
dobry den, nekdo nam na web nahral skodlivy php skript, ktery je jiz odstranen, ale web zapo.wz.cz je stale zablokovany...
muzete ho odblokovat prosim?
zadny info mail o zablokovani nedorazil!
dekujem
Hosting som Vám obnovil.