Odstavená doména

Dobrý den, z neznámého důvodu (nepřišel mi žádný e-mail) mi byla odstavena doména kadernictvi-nika.wz.cz. Je možné ji prosím ještě obnovit? Ráda bych si ji poté převedla do placené verze. Moc děkuji!
Dobrý den, informaci jsme zasílali 25.2.2018 a následně v den odstavení 12.3.2018. Již evidujeme vaše přihlášení a hosting jsme vám obnovili.
Dobrý den
na mých webových stránkách které mám u Vás již strašně dlouho a to www.thonet.wz.cz které mi byly pozastavena z důvodu který neznám.Byl bych vám velice vděčen za informaci jak bych mohl tuto situaci napravit. Je tam informace že jsem byl vyrozuměn e - mailem ,ale ten jsem bohužel nedostal a nebo jsem ho omylem smazal.Předem vám velice děkuji.
Nedvěd Milan
Na stejný dotaz jsem již odpovídal prostřednictvím emailu. Hosting máte již několik hodin obnoven. Nepřihlásili jste se do správy hostingu déle než 1 rok.
Já sice takové opatření chápu, ale v podmínkách používání služby jsem nenašel, že bych se měl aspoň jednou ročně přihlásit do správy hostingu.
Prosím viz https://www.webzdarma.cz/podminky/ bod 4: Uživatel je povinen jednou za dvanáct měsíců se přihlásit pomocí protokolu FTP na server nebo pomocí webových stránek webzdarma.cz do administrace služeb (správa účtu)
Dotaz - chrestovice.wz.cz
Dobrý den, dá se s touto doménou něco udělat - nějak ji zachránit? Pan Klíma Ladislav z Prahy zemřel a u jeho manželky se nepodařilo získat přihlašovací údaje s heslem. On tyto stránky vytvořil pro svoje spolurodáky, co ovládají práci na počítači a obsahují mnoho údajů z historie obce.
Pokud by mohly zůstat zdarma, já bych si je na sebe vzala. Také se zabývám historií a mohla bych je i o něco doplňovat.
Děkuji za odpověď
jana.velicka@volny.cz
Dobrý den, hosting jsem obnovil. Je ale nutno vykonat přihlášení do správy hostingu, jinak bude znovu odstaven a následně smazán. Jak se přihlásit zjistíte v naši nápovědě: https://www.webzdarma.cz/podpora/8-administrace/289-nemam-pristup-ke-svym-strankam-co-mam-delat
Dobrý den, byla pozastavena stranka www.lekarivnemecku.wz.cz. Udajne mi byl zaslan email s udanim duvodu (pravdepodobne neprihlaseni se dele jak 1 rok ?), nicmene seznam.cz mi pro neaktivitu prislusne emailove adresy (zrizene jen kvuli tomuto webu) promazal slozky a ted tam zadny email neni. Je moznost obnovit Hosting ? Moc děkuji.
Hosting obnoven. informace byla zasílána dne 2.3.2018 a v den odstavení 17.3.2018.