DNS záznamy pro propojení webhostingu na Webzdarma s doménou na Wedos

Dobrý den,
hostuji web na WebZdarma, ale potřebuji jeho obsah přesměrovat na doménu, kterou kolega koupil na Wedos.cz. Bohužel, nejsem moc kovaný ve věcech správy webu, nicméně jsem se dozvěděl, že potřebuji znát určité DNS záznamy z WebZdarma, abych mohl nastavit přesměrování na Wedosu. Tuším, že se jedná o IP adresu, CNAME a možná nějaké další. Kde tyto informace získám? V administrativě hostingu na WebZdarma jsem nic nenašel. Byl by tu někdo schopen poradit a nasměrovat, prosím? Děkuji za radu a přeji hezký den.
Prosím viz https://www.webzdarma.cz/podpora/19-prirazeni-domeny-ii-radu/116-presmerovani-domeny-ii-radu-na-webzdarma-cz
Ano, děkuji, již odpoledne jsem provedl první bod - Změna NSSETu - nicméně web na registrované doméně http://www.nezavisli-senov.cz/ nefunguje. Nevím, jestli nemám nějakou chybu ve svém .htaccess souboru zde na hostingu, nebo může být chyba ještě někde jinde?
Myslím si, že mám zřejmě nějakou chybu v .htaccess... Mně ty příkazy vždycky poradil kamarád nebo jsem někde něco vyčetl, ale v podstatě tomu moc nerozumím, proto se raději ptám:

ErrorDocument 403 http://www.nezavisli.kvalitne.cz/403-forbidden/
ErrorDocument 404 http://www.nezavisli.kvalitne.cz/404-error/
DirectoryIndex index.php
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.[[:alnum:]]+$
RewriteRule ^(.+[^/])$ /$1/ [R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^nezavisli.kvalitne.cz$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.nezavisli.kvalitne.cz.cz$
RewriteRule (.*)$ http://www.nezavisli-senov.cz/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^(.*)/$ %{DOCUMENT_ROOT}/index.php?IDpage=$1 [QSA]
RewriteRule ^%{DOCUMENT_ROOT}/homepage/$ %{DOCUMENT_ROOT}/ [R=301,L]
Hosting nebo alias k doméně nezavisli-senov.cz u nás neeviduji založen. Též uveden soubor .htaccess nevidím na FTP vaši domény nezavisli.kvalitne.cz
Ano, protože po 3 dnech bez odpovědi už jsem byl nucen hledat pomoc jinde... Nyní po smazání .htaccess a zřejmě správném nastavení DNS záznamů jsme se dopracovali k tomu, že doména na Wedosu nezavisli-senov.cz už směřuje na WebZdarma, ale nikoli na Kvalitne.cz... Kde se eviduje hosting nebo alias?
Po přihlášení do správy hostingu zde na této stránce naleznete v horním menu odkaz Domény - zde si vaši doménu přidejte jako ALIAS k hostingu v kterém jste přihlášení.