Chyba certifikátu

Dobrý den,
při aktivaci pluginu iThemes Security jsem zřejmě něco špatně odklikala. Před adresou se objevilo Chyba certifikátu https:// a místo obsahu stránky hláška 404 Not Found - Stránka nebyla nalezena. Nepodařilo se mi z toho vyzpětovat. Můžete mi prosím pomoci? Děkuji.
Deaktivoval jsem vám pluginy better-wp-security a wordpress-https které přesměrování na HTTPS vykonávali jejích přejmenováním na FTP.
MOC děkuji! To byl jeden z cílů, dostat před adresu https. Poradíte mi prosím, jaký je správný způsob?
Před adresu na wz https nedostanete. Musíte si koupit premium s doménou, což zde vyjde na 528Kč/rok. Já vlastním web u forpsi, který mě i s doménou vyjde ročně cca 780Kč, ale mám mnohem více místa na FTP i MySQL (neomezeně), neomezeně 1GB mailů (cokoliv@doména.tld), PHP 7.1.2 atd.
a pokud doménu i webhosting vlastníte na 1 účtu, dostanete SSL certifikát zdarma (včetně jeho provozu)
Děkuji.
Můj prvotní problém stále trvá. Stránka zsamsbrezova.wz.cz/admin stále hlásí Chybu certifikátu a Stránka nenalezena :( Můžete to prosím opravit? Děkuji.
Nedaří se mi zjistit která část (plugin, nastavení wp) způsobuje toto přesměrování. Budete se muset nejspíš obrátit na tvůrce daných pluginů aby vám v tomto dali radu jak je 100% deaktivovat.
K pádu stránek došlo poté, co jsem v pluginu iThemes Security odklikala nějaké možnosti. Tak kdybyste mohl smazat právě tenhle plugin. Moc děkuji.
Stránky jsme vrátili do stavu 15.9. ráno.
MOC DĚKUJI! Stránky fungují, i administrátorské. Teď už jen vyřešit ten SSL certifikát. Zkusím to dle výše uvedených rad. Pokud bych narazila na problém, otevřu to jako nové téma. Ještě jednou děkuji!