Smazaná doména

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Měl jsem na vašich stránkách doménu, která běžně fungovala na adrese laskajelaska.wz.cz, ale byla mi smazána (nevím přesně kdy) bez jakéhokoliv předchozího oznámení na email. Nespravoval jsem ji několik let, protože nebylo potřeba. Můžete mi, prosím, sdělit, co se se stránkou stalo, proč byla smazána a zda je možná obnova i s daty?
Děkuji.
Můj email, který jsem ve spojení s touto doménou používal je: macgyver@volny.cz
Dobrý den, aktuálně již nedokážeme zjistit důvod smazání. Pravděpodobně se jednalo o porušení některého bodu podmínek použití. O porušení systém zasílá email 14 dní před odstavením a v den odstavení. K zmazání dochází přibližně měsíc po odstavení. Obnova dat již není možná, je mi líto.
Dobrý den. A můžete, prosím, alespoň zjistit, kdy došlo ke smazání domény? Žádné oznámení 14 předem jsem nedostal a ani jsem nic po léta na stránkách neměnil, proto nechápu, jak mohlo dojít k porušení nějakých podmínek, pokud byly podmínky stále stejné a já tam nic neměnil. Děsí mě, s jakou jednoduchostí může dojít ke smazání domény během 14 dnů. Nezdá se vám, že je to jaksi krátká doba na nějakou reakci? Člověk může být např. na dovolené.
Dobrý den, hosting k doméně laskajelaska.wz.cz byl smazán 10.4.2018 09:11, informace byla dle logu zasílána 22.2.2018 09:01 a následně v den odstavení 9.3.2018 10:05