Odstavená doména z důvodu porušení ochranné známky

Dobrý den,
Před zhruba 4 hodinami byla odstavena má doména. Dle instrukcí emailu jsem tedy odstranil materiály, které si myslím, že mohly být zdrojem porušení. Tím bych požádal o obnovení domény nebo o případné dovysvětlení porušení čí připomínky k napravení problému
Dobrý den, obdrželi jsme písemnou žádost o pozastavení vaši stránky z důvodu porušení ochranné známky "Travian". Po námatkové kontrole vašeho obsahu nemůžeme žádosti o obnovení vyhovět. Děkujeme za pochopení.
Věřím, že byla žádost postavena na nějakém pádném / specifickém důvodu, ale předpokládám, že se ho nemohu dozvědět. Stránku jsem upravil a požádal bych ještě o jednu kontrolu.
Děkuji.
Dobrý den,

aktuálně to není možné.

V první řádě jde o neoprávněné používání ochranných známek a grafiky Travian. Abychom mohli web spustit, bylo by nutné minimálně:

1) Odstranit veškerou grafiku/symboly které vlastní majitel ochranné známky Travian
2) Odstranit všechny zmínky o samotné ochranné známce "Travian" (na stránce tedy nesmí být samotný text "Travian")

Tím by byla vyřešena část stížnosti zabývající se duševním vlastnictvím.

Součástí stížnosti bylo však zároveň to, že distribucí a používáním tohoto programu dle stěžovatele porušujete německé zákony. Vzhledem k tomu by bylo zároveň nutné zablokovat na stránky přístup z Německa.

Poté by mělo být možné stránky znovu spustit.
Děkuji za objasnění situace.
Stránku jsem opět poupravil a měla by v tuhle chvíli splňovat všechny výše zmíněné požadavky. Přístup z Německa by měl blokovat php skript na začátku stránky. Požádal bych tedy o spuštění stránek s tím, že budou i nadále vyhovovat podmínkám.
Dobrý den,

hosting jsme obnovili