Spontánní rollback webu do stavu před třemi dny

Zdravím,
včera jsem zjistil, že můj web stinmh.wz.cz se bez zjevné příčiny vrátil do stavu před několika dny. Popíšu situaci stručně v bodech:

- Web stinmh.wz.cz je určen ke zveřejňování informací a materiálů pro mé studenty, takže tam často přibývají nové příspěvky (domácí úkoly, vzorové písemky, všeobecné informace atd.).
- "Přidávání" nových příspěvků funguje jako jednoduchá editace textového obsahu následně zobrazovaného souboru přes webový formulář (tj. chci zadat DÚ = načtu text ze souboru, připíšu nový obsah, uložím).
- Spolu s "Uložením" nového obsahu se automaticky do seznamu novinek zapíše další záznam s odkazem na třídu, v níž došlo ke změně.

No a takhle to dělám už léta bez nejmenších problémů. Jenže... včera jsem zjistil, že zmizely změny provedené mezi 30. 5. a 3. 6. Řekl jsem si: "Ok, třeba někde na serveru nastala technická chyba, proběhl útok zvenčí apod., takže prostě vyvolali několik dní starou zálohu." Nacvakal jsem tam tedy příspěvky, které jsem měl ještě v paměti, zpět. Myslel jsem, že tím se vše vyřešilo. Ale dnes se situace zopakovala a znovu je poslední aktualizace ze 30. 5., byť tam znovu byla i dnes zadána další data.

Zajímavé je, že se zdá, že změny se týkají jen obsahu konkrétních php souborů, ostatní uploadované soubory zůstávají (tedy soubor, který jsem uploadoval přes webový formulář 3. 6. na serveru stále je), nikoli však nový obsah php souborů.

Má někdo nějaké tušení, čím by to mohlo být..?

Přeji krásný zbytek dne,
Michal Hnyk