Velké problémy s velkou reklamou

Dobrý den, web mám vytvořený wordpressem a pořádně s ním ještě neumím, ale do teď se mi reklama zobrazovala normálně, zatímco ode dneška se mi zobrazuje strašně velká a zakrývá tak část webu. To umístění a podobu reklamy jsem nezavinil já! Nevím jak to ve wordpressu opravit nebo jak ve struktuře webu najít stránku s reklamou, abych s tím mohl něco dělat. Všiml jsem si ale, že ostatní weby tady mají jen takový ten klasický reklamní proužek, který jsem tam měl předtím taky a rád bych ho zase měl, aby ten web vypadal zase normálně. Na telefonu se totiž teď ten web nezobrazuje skoro vůbec, protože reklama zakrývá 50%. Dá se s tím prosím něco dělat? Děkuju za radu a znovu upozorňuju, že s wordpressem moc neumím, takže podle toho prosím volte případné rady. Děkuju.
Nastavil jsem umístění reklamy do hlavní stránky, takže už se web zobrazuje, ale raději bych to měl nahoře, jen nevím jak to udělat. :-(
Jenže ta reklama se teď nezobrazuje celá, ale má rolovací lištu, protože je strašně velká a netuším proč. Kdybych ji měl zobrazit celou, tak mi zabere pětinu velikosti stránky. Nechápu proč nená normální velikost tak, jak to mají všechny ostatní weby webzdarma. Zajímalo by mě v čem je problém. Děkuju za odpověď.
Dobrý den, reklama se zobrazuje tak jak byla zadána zadavatelem reklamy, ten ji zřejmě chtěl mít v rolovacím okénku.