Databáze nefunguje

Dobrý den,
mám problém že mi na stránkách nefunguje dynamický obsah.Po vyplnění formuláře se nezobrazí obsah z databáze , takže chyba bude zřejmě v nefunkčním MySQL.Na localhostu mi šla normálně připojit databáze přes php..A server , uživ.jméno , jméno databáze i heslo mám zřejmě správně..Nevíte v čem jiném by mohl být problém , jaké bývají např.nejčastější komplikace s MySQL ? Napadá mě jestli není třeba změnit někde třeba něco v nějakém config mysql souboru..Používám Ubuntu 16.04..Děkuji případně za radu..
Dobrý den, o jakou doménu se jedná?
Dobrý den ,
mé stránky jsou alternatekitchenclub.euweb.cz..Tedy doména euweb.cz..Když zadám do PHP mysqli_connect(server,username , password , db_name)..Kde do proměnných jsem dosadil za server sql4.webzdarma.cz , username alternatekit1286 , db_name alternatekit1286 a heslo které mám v nastavení stejně zbylé tři údaje tak mi to nefunguje..Svou databázi z localhostu jsem samozřejmě importoval k vám do phpmyadmin..Děkuji za pomoc
Dobrý den, heslo obsahuje znak doláru a proto z uvozovkami " nefunguje. Změnil jsem vám je na jednoduché ' a vypadá to že stránka korektně běží.
Ano , je to přesně tak jak píšete.Nyní databáze jede v pohodě.Díky ještě jednou.