Podivné chování reklamy na www.dvereinterier.kvalitne.cz

Dobrý den,
na stránkách http://www.dvereinterier.kvalitne.cz/ mám nastaveno zobrazování reklamy dole, mám umístěno <!--WZ-REKLAMA-1.0--> před </body> které doposud bez problémů fungovalo. Stránky jsou psány v jen v obyčejném html. Nyní jsem zjistil, že se reklama dole již nezobrazuje a místo toho vylézá v pravém horním rohu, většinou nějaké ženské, že posílají zprávu nebo se na několik sekund celá obrazovka překryje reklamou na hru. Působí to jako by byly stránky napadeny. Jak to odstranit? Takhle ty stránky dost odrazují a často se stane, že po kliku na odkaz to přesměruje na stránky té hry.
Dobry den,
jedna se o novy format reklamy. Aktualne resime s dodavatelem jeho formu a nevhodnost nektereho obsahu. Na programech Zaklad a Komplet je dostupny webhosting bez reklam.
Dobrý den - no promiňte, ale takováto reklama na webu, který třeba posílám budoucím zaměstnavatelům (jsem ošetřovatelka), je naprosto nevhodná a dělá WEBZDARMA.CZ velmi špatné jméno! Celý web působí jako zavirovaný a to mi řekl každý, kdo stránky otevřel a s hrůzou je hned zavřel!
ano, obsah reklamy na wz.cz v posledním týdnu posílá wz.cz do pekel...
Provoz projektu Webzdarma.cz je financovan primarne z prijmu z reklamy. Bohuzel situace na reklamnim trhu situaci nepreje a tak musime experimentovat s alternativnimi reklamnimi formaty. Bez tohoto prijmu by nebylo mozne hosting zdarma poskytovat. Jestlize vam tato reklama u sluzby nevyhovuje tak mate moznost web realizovat u konkurence nebo si zaplatit placeny program.