error 500

Raději bych viděl php error msg než chybu 500 abych to mohl opravit je nějaká možnost jak to udělat ? kod mám otestovaný na locaĺhostu a funguje v pohodě chápu že online hosting bude fungovat trochu jinak takže je nejaká možnost debugu ?
zkuste se podivat do logu ve slozce .log
žádnou takovou složku na FTP nevidím bohužel. Chyba 500 se zobrazí poté když se přihlásím tak soubor /views/pages/member.blade.php a /views/pages/article.blade.php nefugují soubry sem zkontroloval a nevím kde by mohla být chyba
PHP Fatal error: Uncaught TypeError: array_key_exists(): Argument #2 ($array) must be of type array, int given in /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/arraybasics/MDR.php:19
Stack trace:
#0 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/arraybasics/MDR.php(19): array_key_exists()
#1 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/controllers/ArticlesController.php(32): starproject\arraybasics\MDR::key_exists_r()
#2 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/controllers/ArticlesController.php(40): starproject\controllers\ArticlesController->_SetAllowed()
#3 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/controllers/ArticlesController.php(25): starproject\controllers\ArticlesController->_GetArticle()
#4 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/core/init.php(35): starproject\controllers\ArticlesController->__construct()
#5 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/core/loader.php(9): require('...')
#6 /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/index.php(1): require('...')
#7 {main}
thrown in /3w/users/s/sadventure.xf.cz/web/vendor/starproject/arraybasics/MDR.php on line 19
Děkuji za Váš čas =)
Vím kde je problém tento příspěvek můžete uzavřít / smazat a ještě jednou děkuji za Váš čas .