Wordpress (zkušební web)

Dobrý den, mám u vás zaběhlou doménu+hosting, do teď jsem si vše dělal sám, byť základ byly šablony, ale už je toho na nadšeného amatéra moc (HTML5, CSS3, responzivita a interaktivita všeho..), a tak zvažuji přechod na něco automatického, co udělá většinu práce za mě a ještě bude držek krok s dobou. Docela mě zaujal WordPress.

Ale jak tomu rozumím, abych jej nainstaloval na svoji Webzdarma doménu/hosting, musím bez dalšího přehrát stávající prezentaci/web, což samozřejmě nechci. Idea je taková, že než si předělám WordPress šablonu dle mých potřeb, nějaký ten týden/měsíc to potrvá (ale zároveň ji potřebuji někde vyvíjet online), do té doby bych chtěl, aby původní stránka stále fungovala a jakmile by byla Wordpress verze hotova, pak ji teprve přehrál. Do teď jsem prostě nově vytvářenou verzi webu se vším nahrál do nějaké podložky stávajícího hostingu, která běžně nebyla přístupná z vyhledávačů, a jakmile byla hotova a odzkoušena, starou jsem přehrál. Omlouvám se za dlouhý (a možná banální) dotaz, ale dle vašeho návodu na instalaci WordPress něco takového asi nejde, protože je nutno vše rovnou přehrát, je tedy nějaké řešení? Čekal bych, že něco takového neřeším sám. Díky moc.
Dobrý den, wordpress zle instalovat i do podadresářu, ale ne automaticky jedním kliknutím. Tato funkce jej dokáže instalovat jen do rootu webhostingu jak jste se již dočetli. Do poadresáře jej nainstalujete manuálně, jak na to naleznete například zde https://www.google.com/search?q=instalace+wordpressu
Případně můžete založit hosting druhý k jakékoliv doméně 3 řádu kde stránku připravíte.
Děkuji Teddie, super, založit si zdarma doménu jen na testováni mně taky napadlo, ale nechtěl jsem vám dělat ,,nepořádek" v doménách :-) a zakládat ji jen na testování, ale jestli to nevadí, nejjednodušší pro mě bude tato cesta.
Dobrý den, nevadí. Od toho jsou služby zdarma.