Ohodnotte prosím

Ohodnotte www.magicworld.mysteria.cz
phpRS ... :((
Co sa ti na phprs nepaci #lama?
jako nejakej rozcestnik to ujde :-)
btw
Rozlíšenie obrazovky: 1280 x 1024
Pracovná plocha:
1280 x 994
Nastavenie farieb:
32 bit/pixel

- jeste bych pridal ip adresu, operacni system, verzi prohlizece, aktualni pozici mysi, velikost bot a barvu spodniho pradla .. a nebo bych to uplne vyhodil
lynx más pravdu je to rozcestník.dufam ze mi to nezmazu.Tie weby nesu moje ale inych udi!Ja na nich len odkazujem.A preco mám dat prec Info o PC ?Info o I.P pridám ale ostatné hlúposti nie
prave ze to jsou naprosty kraviny. myslis, ze lidi navi, jaky maji rozliseni? a kdyz to nevi, myslis, ze je to zajima? he?
1) pekny design, dobra kombinacia farieb

2) viac ako polovica odkazov v inštituciach nefunguje, tie 2 alebo 3 co nevypisu "soubor nenalezen" vobec nesuviasia s carodejnickym svetom

3) TEPLOTA - je to prazdne !
KURZY - -------//----------

4) IMHO - ja si myslim ze navstevnik vie ake ma rozlisenie, ale ak tym vyplnaš miesto mne je to jedno

5) validator W3C HTML 4.0 Transitional ---> 114 chyb http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.magicworld.mysteria.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=%28detect+automatically%29

6) loga sa ti nezobrazuju

7) prehladny kod

8) BTW - pouzivaj <strong> namiesto <b>


to je asi vsetko
Dakujem za kritiku.Tie odkazy nefunguju zatial lebo stránky fungujú velmi krátko.Kurzy mali byt z CNB ale trochu zmenene.(Mali skript z Jaknaweb.com) ale vypísalo tam zopár chýb (1000-2000).Bola to moja chyba lebo som nestudeval skript a dal som ho tam len tak,teplota detto,tie chyby to vypíše skoro pri každom druhom webu aj pri takých profesionálnych ktoré sa venujú Pc,Webu..
A preco nemám pouzívat <b> ale strong?Miestami to pouzivam na iných stránkach ten <strong>.Ikony sa uz zobrazuju.Zadal som len zlú cestu.
primusan
ale je tu este jeden detail preco ma byt hore logo durmstrangu preco nie avalonu ci rokfortu
dat tam logo skoly je blbost staci tam len logo magicworldu
a niektore adresy co si dal uz existujunapriklad ministerstvo
mas tam fotky psa:)
aebo maju ti co si to zrobili
Tam bude reklamní systém štyroch pilierov mágie.Linky som uz zmenil.Dnes
registrujem tie domeny a dam tam take keci
STRASTNY site...
Když už jsme u toho hodnocení, nechcete se (ale pozor - jenom během dalších tří-čtyř dní, pak tady končíme!) podívat na moje stránky a taky je ždibec ohodnotit? Jenom mě moc netlučte za ten design, jo? :)
2Milošo: nahod si tu kritiku do noveho threatu! A za druhy.. staci porovnat http://messenger.msn.cz/ a tu tvoji stranku .. FUJ!
Říkal jsem: prosím netlučte mě za design! Já myslel posouzení obsahu! Design vím, že je špatný (ačkoli až tak moc asi ne, když jsme byli na soutěži v krajském kole druzí :))
2Milošo: "kvalitni rip-off" a takovy veci nehodnotim!
si v nejakej sekte alebo co ?
spametaj sa...
je tu sice sloboda prejavu,tak ta bit nemozem. :-(
to som pisal primusanovi, aby nedoslo k omylu...