Využití translatoru - problém s formuláři

Mám takový problém. na stránkách chci využít online translator, ale při jeho pouřívání je problém, když se zobrazí formuláře, kde zadávám (input ) proměnné, tak to nefunguje. Prostě to nevloží údaj do správné proměnné a asi si ten translator přepisuje tyto proměnné.
Neporadil by mi někdo nějaký jiný online translator, který tento problém nedělá? A nebo bych potřeboval znát nějakou fintu, jak zajistit aby ty formuláře vkládaly správné proměnné.

Předem moc děkuji za radu
P.S. Chci to využít na ior.wz.cz - je tam odkaz na ten translator
Nejde ti odoslat ? formular
Při odeslání toho translatoru to vypadá tak, že data jsou odeslána na server , kde je translator a ten si doplní do nově zobrazeného zdrojáku, svoje předpony před některé proměnné ataky tam vloží své tabulky. (ty mi pak taky rozhzují vzhled, ale to mi ani tak nevadí).

Formulář se odešle ,ale při provádění scriptu, kde kontroluji např. heslo atd. je vždy podmínka pro správný další běh false. A to co uložím v předcházejícím formuláři se asi přiřazuje, kvůli translatoru, jinak pojmenované proměnné. Prostě nevím si s tím rady.
Ještě mě napadlo zda to třeba nepřepisuje na serveru translatoru malé písmena na velká, tak jak to dělají některé servery.

Kdyby byl nějaký jiný online translator, tak bych ho využil.
Jinak budu muset upravit zobrazování prostředí ještě na další jazyky než mám (prozatím slovenky a česky). To je ale piplačka a tak to chci obejít. :o)

Díky za případné rady