Fórum > PHP > warning v header

warning v header

Autor: spook
Datum: 5.5. 2005 00:50
nevite kde je v tomhle radku chzba?

Header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/blog/autors/prihlaseni.php?vypis=1');
Autor: blahapet
Datum: 5.5. 2005 09:15
Jde taky o to, co to píše za chybu. Možná se pletu, ale já tam na první pohled nic špatnýho nevidím. Může se taky jednat o chybu, že posíláš hlavičku a před ní máš výstup HTML. Je potřeba to sem napsat.
Autor: spook
Datum: 5.5. 2005 11:38
jo promin, pise to
Warning: Cannot add header information - headers already sent by

ale pred tim header zadny html vystup nemam

mam tam podminku:
if(je_li_chyba){
//tak tady se vzpise chybove hlaseni
<lu>
<li>vzpis chzbu<li/>
</lu>
} else {
presmeruj na prihlaseni
}
Autor: Sojkovec
Datum: 5.5. 2005 13:56
Ty hlavicky uz byly poslany -> vystup uz nekde nejaky je...
Autor: Mike
Datum: 5.5. 2005 15:00
není ... když ta podmínka není splněna aby se provedl header neprovede se výstup ..
Autor: Marek z Markova
Datum: 5.5. 2005 15:24
Tahle hláška se může objevit, pokud máš nějaké include a v tom je mezera před nebo za kódem php nebo tak něco. Zkus to projít...
Autor: Sojkovec
Datum: 5.5. 2005 15:35
Na odsazeni pred prvnim <?php pozor, to take zpusobi vystup.
Autor: spook
Datum: 5.5. 2005 15:46
tak tohle jsem fakt netusil.

meli jste pravdu. v jednom includovanem souboru jsem mel za ?> tri prazdny radky

mockrat vsem dekuju
Autor: Marek z Markova
Datum: 5.5. 2005 17:06
spook, hehe, neděkuj, dojde ti faktura z AutoContu. (-;
Autor: 23k
Datum: 5.5. 2005 17:16
A vod koho MzM? ;) vod vratnyho co cisti hajzliky a prostuchuje logr? ;)
Autor: Marek z Markova
Datum: 5.5. 2005 18:38
jo, v oddílu, za co, bude prošťouchnutí webu a odlógrování... (-;
Autor: spook
Datum: 5.5. 2005 18:44
tak jo, hned jdu rozbit prasatko:))
Autor: Sojkovec
Datum: 5.5. 2005 23:09
MzM: Kolik si vlastne uctujes za takovyto ukon? Ze bych si nechal prostouchnout lajnu, aby to vic fofrovalo (-:
Autor: Marek z Markova
Datum: 6.5. 2005 07:39
Sojkovec, prošťuchování drahé není, ale pakety jsou většinou dezorientovány pachem lógrových sedlin, tak se to musí odlógrovat. A to je kapku dražší. Záleží na délce potrubí a průměru...
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace