placený webhosting

Máte někdo zkušenosti s placeným webhostingem? Který je nejlepší? Nejspolehlivější? Který se prostě vyplatí?
Co jinýho ti tady asi doporucej nez anoweb.cz;).
Ne, já zatím nemám žádné zkušenosti s placemým, jako free bych dal webzdarma.cz a placený tedy bud anoweb.cz (opet od WZ) nebo pes.cz.
Jojo prave si to vyrizuju protoze webezdarma uz neni to co byvalo a tim me to donutilo :/ Ja si koupil domenu na www.nic.cz a pak se zaregistujes na ww.pipni.cz. Koupeni domeny stoji 1680,- a pak registrace u pipni je zadara maji tam 250 mb volneho mista fuguje tam i php a samozrejmene i mysql. :))
Hm, já jsem si zaplatil službu UltraLight na Hyperlinku, ale děsně mě naštvali. Od chvíle, kdy jsem přešel na placenou verzi, tak mi přestal fungovat WAP a .htaccess a další a nikdo se se mnou nebaví, přestože tam mají psáno, jak maj skvělou 24 hodinovou podporu a to už jsem vyzkoušel všechny komunikační kanály (ICQ, e-mail, telefon - žádna reakce). To tady admin na freehostingu se s náma ještě skvěle baví. Eště chvíli a začnu se ohánět smlouvou, kde mám zaručené služby z 98% a přitom už mi to dva týdny neběhá.
Buďte rádi za WZ, přestože je někdy trošičku pomalejší.
Já jsem rád za WZ. Ale prostě tu rychlost potřebuju, zvlášť takhle večer, kdy je nejpomalejší.
Nemo: Koukal jsem na pipni.cz. Fakt je ten provoz stránek u nich ZADARMO? Nikde jsem nenašel žádnej ceník, takže fakt platíš jen za registraci a údržbu domény? To zní fakt dobře. Díky.
Jojo je to fakt zadara :) Ale prave si musis koupit tu domenu na webu jak je www.nic.cz ta se zaplati. Prvni castaka je prave tech 1680 a za kazdej rok zaplatis 800 za udrzovani domeny. To je vse vic neplatis :)) myslim jako za domenu. A pak se zaregistrujes do toho pipni a tam to mas zadara samozrejme te tam nechaj zaregistrovat je pokud mas svou vlastni domenu takze fakt super :))
Díky, to je přesně to, co jsem hledal. Ty už tam jsi zaregistrovanej? Máš už z toho nějaký dojmy? Rychlý, nepadá?
Nechci ti brat iluze, ale pipni.cz je taky freehosting, takze rychlost a spolehlivost neni nikym garantovana.

Dojmy lze nacerpat ve foru http://forum.pipni.cz/
Tak sem se tam schvalne do toho fora dival a tolik stiznosti jako tady sem tam nenasel :))
To su jeste ja hele Borisi nemoch bysi mi poslat ten zdjovej cod jak mas ty php ankety na tech straneckach scifi.wz.cz mail :)) ? zaxi@seznam.cz
Jasně, pošlu. Ale bude to asi trochu nepřehledný, protože je to provázaný s jinýma věcma, takže polovina funkcí bude úplně zbztečná...
Jojo to mi nevadi ja to snad nejak pochopim :)) Jinak diky moc