placená reklama

A což takhle placená reklama? Nevíte o nějaký službě, která by mi na stránku umístila reklamu a platila mi za to těžký sumy? (nebo aspoň pár korun :-) Samozřejmě ne tady na WZ, to je tušim i zakázaný...
Zbohatnout na internetu pomocí reklamy? - dnes už to nejde
Jojo souhlasim s DoubleThink ted uz ne kdysi to byl zlatej dul ale ted uz to je o nicem :(
Nejde mi o zbohatnutí, ale o zaplacení nákladů za udržování domény, 800 kč za rok. Aspoň z části...
par jich existuje, ale je to na nic... ireklama.cz napr... Ale nejlepsi je asi billboard, sic neplati, ale je nejlepsi;)
> sic neplati, ale je nejlepsi

:-)
->Lukasik
Nejlepsi rozhodne neni... podle me je lepsi newLinx. (lepsi pomer, manual zdarma (tisteny manual, prijde postou!), pomer 1:1, perfektni statistiky...). Navic pokud se dopustis chyby, poslou ti upozorneni, ne jak bb, kterej ti hned smaze ucet, zabavi kredity... .
Ireklama.cz je fajn i jako vymenej system.
>>Ireklama.cz je fajn i jako vymenej system.
V zadnym pripade, sou to *.
Ano, BB taky docela rad zabavuje kredity atak, ale zas ho pouziva vetsina serveru... new linxe jsem zatim nezkousel...
->Lukasik
Copak, oni Ti nějak ublížili? Jedinný co mě trochu vadí je omezení na pět reklamních ploch všech systémů... zase narvi na jednu stránku 5 reklamnch ploch aby to nevypadalo jako banner farm. BB má hlavní chybu v tom, že nevaruje v případě chyby. Já jim jednou napsal, aby mi zkontrolovali server, páč jsem si nebyl jistej, jestli je všechno OK, a oni mi jenom napsali, že jsem "hrubě porušil podmínky" (jak? to nevím doteď) a že mi teda zruší účet (na druhou stranu jako jediní mají Scycraper). Newlinx mě řekl, co je mimo (špatné rozlišení - oni mají limit 800x600... prostě nahoře/dole... kapišto?) a hlavně mě potěšil ten jejich manuál... hmmm :-). Prostě Ti přijde poštou 100 stran knížečka ja k adrenaline.cz tak k newlinx.cz. Je dobře udělanej, pak jsem se už na nic nemusel ptát. Podle mě je nejlepší systémy kombinovat... reklama se pak objeví na více místech.
mno, zatim mi nic neudelaly a pouzivam je, ale zatim jsem toho slysel vice horsiho nez lepsiho...:o).
Mňo, já proti nim nic nemám. Jsou funkční, stránky mají sice trochu pošahaný, ale jinak fajn. Tady se asi (taky) neshodnem. Aji se sami ozvou, když je něco špatně..... atp.
NewLinx je fakt nejlepší a zcela komfortní. Prostě bezva.