Pristup z venci

Dobry den!
Zatim jsem byl s webzdarma spokojen. Na sve strance mam na stahnuti nejake svoje programy...a zaregistroval jsem se u slunecnice.cz - zde se objevi primy link na stahnuti. Kdyz ale na nej kliknu, jsem presmerovan na svou hlavni stranku, ne na stazeni toho souboru! Takto se stane vzdy, kdyz je primy link, ktery je z jine domeny, na ne-HTML soubor. Co to je???
zamezeni hotlinkovani - myslim, ze se tu o tom uz psalo, ze je to omezeno na 100kb?

m.s.
Diky moc.
Takze to musim udelat neprimo pres nejakou stranku, kde bude odklik.

MyS
tak nejak. a imho uplne nejlepsi by bylo, kdyby na te page s doklikem byl reklamni baner webzdarma :-)))

m.s.
Ale pokud někdo klikne na Slunečnici "Uložit cíl jako..." nebo "Stáhnout položku pomocí ..." je to v hajzlu a místo programu stáhne stránku.
Ach jo ... njde s tím něco dělat :-)
a co jako by s tim melo jit udelat? zaplat si prenosy, pripadne zkus jestli to snese web prostor tveho poskytovatele pripojeni do internetu (treba volny nebo tiskali, mozna sweb)...

m.s.
> a imho uplne nejlepsi by bylo, kdyby na te page s doklikem byl reklamni
> baner webzdarma :-)))

hezky rejpeš ;-)
ale jsem rad za to, aspon tu neni nuda

> Ach jo ... njde s tím něco dělat :-)

jde, ale nebudu to psat verejne,
kdo na to prijde, at to tak dela, kvuli tomu se mnou problemy mit nebude ;)

ps: primlouval bych se za trochu kultivovanejsi styl psani, mne osobne to nejak zvlast nevadi, ale preferoval bych vyhybat se v psanem projevu nekterym slovum, ktera bezne pouzivate
>hezky rejpeš ;-)

dekuji za uznani :-) doufam, ze jsi ale pochopil NEspatny umysl... :-)
spise jsem mel namysli, ze pokud je ten robot trosku inteligentni, pak by to unikatni zobrazeni reklamy mohlo mit vliv na pripadne problemy s trafficem.

osobne vim, co stoji kdyz me nekdo hotlinkuje soubory, takze nemam duvod rejpat proti takovymto opatrenim...

>ps: primlouval bych se za trochu kultivovanejsi styl psani...
...take jsem to uz zkousel nejak naznacit jednou, ale lukasik mi vysvetli, ze je to vekem, v patnacti by mi to pri ani neprislo :-) mozna by slo trosku updatovat censure-database :-)

m.s.
> spise jsem mel namysli, ze pokud je ten robot trosku inteligentni, pak by to > unikatni zobrazeni reklamy mohlo mit vliv na pripadne problemy s trafficem.

to je naprosto spravne odvozeni z toho, co jsem tu ted kdysi naznacoval, ze ten robotek pouziva jakesi heuristiky, pricemz semtam zobrazeni reklamy naznacuje, ze to bude s tim uctem spise v poradku a pridava mu nejakou kvotu navic ;-)

ja vim, ze to neni dokonale, ani nemuze byt, ale cil "zneprijemnit zneuzivani nasich sluzem zlym uzivatelum a uchovat pouzitelnost pro ty hodne" to zatim plni